undefined

Bonus tot €100 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden
21+. Gok met mate. Algemene voorwaarden.
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden
+21 | Speel met mate | Deelnamevoorwaarden van toepassing.
Live hoogtepunten
Voetbal
Resultaat 1 x 2
Meer/minder dan
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
Aankomende evenementen
Voetbal
Resultaat 1 x 2
Meer/minder dan
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan

Sportweddenschappen bij bwin

Wedden op elke sport die je wilt in's werelds grootste sportarena

bwin is met voorsprong de grootste aanbieder in Sportweddenschappen. Met meer dan 90 verschillende sporten waarop je kunt wedden, met heel veel verschillende wedmogelijkheden en combinaties, en met quoteringen die gezien mogen worden. Op elk moment dat je zin hebt om een gokje te wagen, kun je kiezen uit duizenden verschillende weddenschappen. Kijk hier voor uitleg over onze weddenschappen en interessante wedtips.

Beleef nog meer plezier aan je favoriete sport

Wedden op sport doe je niet alleen voor de winstkansen, het verhoogt ook de spanning en het plezier dat je aan jouw favoriete sporten beleeft. Dat is één van de redenen waarom zo’n 20 miljoen mensen regelmatig een weddenschap afsluiten bij bwin. We zijn altijd bezig wedden nog leuker te maken. Met acties en promoties, een mooie, overzichtelijke website, met live streaming van wedstrijden, met aantrekkelijke combi-weddenschappen en de meest originele wedmogelijkheden.

In de arena van bwin valt elke dag iets bijzonders te beleven en van extra kansen te profiteren. Want het plezier in de sport en in het wedden staat bij ons voorop.

Kies je sport, kies je competitie

Houd je van voetbal? Dan kun je bij bwin wedden op alle internationale competities en toernooien. Van de Eredivisie, de Jupiler Pro League en de WK kwalificaties tot de meest exotische competities, zoals de Premier League van Jamaica of de Montenegrijnse Pvra Liga. Van liefhebber tot expert: iedereen vindt zijn speelveld bij bwin. Kijk hier voor de meeste sportweddenschappen en de beste quoteringen.

Is tennis jouw sport, dan kun je inzetten op je favorieten in alle grote en kleine toernooien. In gemotoriseerde sporten volgen we natuurlijk de Formule 1, maar ook rally’s en motorsportevenementen.

Behalve op deze populaire wedsporten kun je bij bij bwin inzetten op zo’n beetje elke sport die er op de aardbol wordt bedreven. Van darts tot American Football en van schansspringen tot hurling…

Live wedden

Op belangrijke wedstrijden in een aantal populaire sporten kun je bij bwin live wedden. Het toppunt van spanning: inzetten terwijl je naar de wedstrijd kijkt en je weddenschap doen op basis van de gebeurtenissen op het veld!

Zet de joker in: €100 welkomstbonus op je eerste weddenschap

Waag je voor het eerst je kans in de sportweddenschappen van bwin? Dan kun je zonder risico de kat uit de boom kijken met onze 100 euro joker voor nieuwe gasten. Hier lees je hoe het werkt.

Wedden op sport waar en waneer je wilt

Een weddenschap afsluiten bij bwin is simpel. Wanneer je de duidelijke richtlijnen volgt, gaat het vanzelf, ook als je een nieuweling bent in online wedden. En je kunt wedden op elk moment dat het je uitkomt, van je PC of laptop, je tablet of mobiel.

Veilig wedden

Als ’s werelds grootste naam in online wedden hebben we natuurlijk een reputatie op te houden. bwin voldoet aan alle wettelijke voorschriften voor online bookmakers en veilig online betalingsverkeer. Wedden bij bwin is altijd veilig en vertrouwd.