undefined

Bonus tot €120 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en

Wedden op de Tour de France

6 juli gaat het grootste wielercircus van het jaar weer van start: de 106de editie van de Tour de France. De Tour is één van de drie grote wielerrondes, samen met de Giro d’Italia en de Vuelta a Espana. De laatste etappe over de Champs-Élysées vindt plaats op 28 juli. De Tour de France is de meest bekende wielerronde en fans van over de hele wereld kijken weer uit naar de start van deze veeleisende tocht. Aan de start verschijnen dit jaar ook Chris Froome, Tom Dumoulin en Primoz Roglic.

TOUR DE FRANCE QUOTERINGEN

Voor de meeste renners en fans is de Tour de France het hoogtepunt van het jaar en het grootste wielrenevenement ter wereld. De 21 etappes zijn elk jaar op dezelfde wijze samengesteld en er wordt in totaal zo'n 3.400 kilometer gereden. De zware route van de Tour de France zit vol scherpe bochten, steile wegen, vals plat en pittige klimmetjes maar toont ook het schitterende landschap. Alle renners dromen van het geel en de winnaar moet niet alleen beschikken over doorzettingsvermogen maar ook over discipline en geduld en goed zijn in alles - klimmen, sprinten en tijdrijden.

WINNAARSQUOTERINGEN TOUR DE FRANCE

bwin wil u meenemen in de spanning van deze ronde en biedt u een scala aan weddenschappen. Wilt u het simpel houden, zet dan in op de eindwinnaar van de Tour de France. Neemt u liever meer risico, dan kunt u ook inzetten op etappewinnaars of voorspellen welke renner de meeste etappes wint. Als dit nog niet genoeg is, dan hebben wij ook nog speciale weddenschappen voor speciale spelers. Weet u of een renner uit Frankrijk een specifieke etappe op een bepaalde dag wint? Vermoedt u dat een renner zowel de 21ste etappe als het overall puntenklassement wint?

BEHOEFT AAN EEN PAAR TOUR DE FRANCE WEDTIPS?

bwins wielrennieuws houdt u altijd op de hoogte van de beste nieuwtjes, voorspellingen en handige wedtips voor de Tour de France.