regulatory-en

Wedden op wielrennen

Van Milaan-San Remo tot het hele wielerseizoen kun je bij bwin wedden op de ridders van de pedalen. We volgen natuurlijk elke etappe van de Tour de France, de Giro en de Vuelta, alle klassiekers en andere eendaagse koersen en alle wielersportonderdelen op het de Olympische spelen. Je kunt niet alleen inzetten op de winnaar, maar ook op het aantal etappes waarin een bepaalde renner zegeviert, of op de voorsprong van de winnaar. En zo bieden we nog veel meer interessante wedmogelijkheden in wielrennen. Op onze Sportweddenschappen pagina vind je informatie over wedden en onze wedtips van de week.

Ieder jaar nieuw talent

In het internationale deelnemersveld rijden de Belgische en Nederlandse wielrenners niet meer zo vaak mee voor de grote prijzen, maar dat kan van het ene op het andere jaar veranderen. Veelbelovende nieuwkomers als Danny van Poppel en Tiesj Benoot bieden hoop voor de toekomst, en zo komen er elk jaar talentvolle debutanten aan de start. Hebben ze genoeg in huis om een gokje op te wagen, of zet je liever in op de grote favorieten? bwin helpt je met statistieken en tips.

Live wedden op wielrennen

Op een aantal belangrijke wielerwedstrijden kun je bij bwin live wedden. Inzetten terwijl je de koers bekijkt op onze live stream is het toppunt van spanning. Valpartijen, ontsnappingen en ploegenafspraken kunnen de voorspellingen van het ene moment op het andere helemaal omgooien. Koersinzicht en een snelle reactie zijn onmisbaar bij live wedden op wielrennen.

Wed op elke sport, we hebben er meer dan 90!

bwin is ’s wereld grootste sportarena, met bijna honderd sporten waarop je een gokje kunt wagen. Natuurlijk kun je wedden op voetbal, tennis en de Formule 1 maar ook de fans van minder populaire wedsporten komen aan hun trekken. Van langlaufen tot cricket, wat jouw favoriete sport ook is, bwin biedt de leukste wedmogelijkheden en heeft altijd goede quoteringen.