regulatory-en
Waterpolo
Resultaat 1X2
1 2 Handicap
1
X
2
1
2
Eger VK
Debreceni VSE
Start over 10 min.
-650
+900
+700
-4,5
-4,5
-115
-4,5
-115
Budapesti Honved
Ferencvarosi
Start over 40 min.
+1000
+1000
-1100
+5,5
+5,5
-140
+5,5
+100
Vasas SC
BVSC-Zuglo
Start over 40 min.
-275
+600
+325
-1,5
-1,5
-145
-1,5
+105

Wedden op waterpolo

Waterpolo is verspreid over de wereld een populaire sport en wordt omschreven als wellicht het moeilijkste spelletje om te spelen. Twee teams van 7 spelers (6 veldspelers en een keeper) springen in het water en gaan in vier kwarten op zoek naar doelpunten. Fysiek een bijzonder uitdagende sport, kopje onder is het immers lastig de bal bij een ploeggenoot te krijgen. Samenwerking en alertheid zijn absolute sleutelwoorden bij waterpolo, en elke speler moet zowel aanvallend als verdedigend zijn verantwoordelijkheden nemen.

Waterpolo-quoteringen

Naar verluid werd de sport in de 19de eeuw in Schotland bedacht en het is een soort waterrugby. Vandaag de dag is het een Olympische discipline voor zowel mannen als vrouwen en er staan genoeg grote toernooien op de kalender, zoals het WK Waterpolo, de FINA Water Polo World Cup, de FINA Water Polo World League, en het EK Waterpolo. De beste nationale competities vindt u onder andere in Servië, Kroatië, Italië, Spanje en Griekenland. De LEN Champions League wordt in Europa beschouwd als de beste competitie op clubniveau, en teams als Pro Recco, AN Brescia, CN Atletic Barceloneta, VK JUG Croatia Dubrovnik en Olympiakos Piraeus behoren altijd tot de favorieten. Als u graag spelers als Denes Varga, Francesco Di Fulvio en Maro Jokovic in actie ziet, dan zijn bwin’s topquoteringen voor waterpolo een aanrader!

Waterpolo weddenschappen

Voorspel de winnaar van een wedstrijd in één van Europa’s topcompetities zoals de Serie A1 of División de Honor de Waterpolo. Hoeveel doelpunten worden er gemaakt? Staan beide teams, buiten de 0-0, op een moment in de wedstrijd op gelijke hoogte? Welk team leidt na elk kwart? Vind nog meer wedopties voor waterpolo terwijl u browset door de quoteringen van de grote toernooien zoals de Zomerspelen, FINA Water Polo World League de LEN Champions League en de LEN Super Cup.