undefined

Bonus tot €120 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en
Hoogtepunten
1 2 - Wie wint?
Set-winnaar
Totaal aantal punten
1
2
1
2
Punten
Meer dan
Minder dan

Wedden op volleybal

In de zaal of ‘on the beach’, overal waar gevolleybald wordt, kun je er bij bwin op wedden. Natuurlijk volgen we de grote internationale volleybalevenementen, zoals de World League, het FIVB WK, het EK, de FIVB World Grand Prix en de Olympische Spelen. Maar ook in onze eigen nationale competities kun je een kansje wagen. Wij hebben heel veel interessante volleybalquoteringen voor sets, punten en eindwinnaar.

Op deze pagina kun je lezen hoe quoteringen worden vastgesteld en vind je uitleg en tips over wedden op sport.

LIVE WEDDEN OP VOLLEYBAL

Op een aantal belangrijke volleybalwedstrijden kun je bij bwin live wedden. Inzetten terwijl je de wedstrijd via onze live stream volgt, laat het hart van de echte liefhebbers sneller kloppen. Spelinzicht en reactievermogen zijn van levensbelang, en elke set biedt nieuwe winstkansen.

BIJ BWIN KUN JE WEDDEN OP MEER DAN 90 SPORTEN

Bwin is wereldwijd de grootste online bookmaker. Iedere sportliefhebber komt bij ons aan zijn trekken. Je kunt natuurlijk wedden op de populaire wedsporten, zoals voetbal, tennis en Formule 1, maar we bieden ook veel leuke wedmogelijkheden en goede quoteringen in kleine sporten, als darts, skiën en golf. Met bijna honderd verschillende sporten, is bwin een online arena waar iedereen zijn of haar favoriete sport vindt.

WED OP VOLLEYBAL MET ONZE WELKOMSTBONUS

Ben je nieuw bij bwin? Van harte welkom. Je zult zien dat je voor elke volleybalwedstrijd kunt kiezen uit een groot aantal verschillende weddenschappen. Kies de quotering die jou het meeste aanspreekt en plaats je weddenschap. Dat hebben we heel eenvoudig gemaakt en je kunt je eerste weddenschap doen zonder risico met onze welkomstbonus.

WEDDEN BIJ BWIN IS ALTIJD LEUK EN ALTIJD VEILIG

Met de meeste wedmogelijkheden en doorlopend acties en promoties is bwin de favoriete speelgrond voor miljoenen wedders over de hele wereld. Wedden bij bwin is bovendien veilig en vertrouwd. We volgen alle wettelijke voorschriften in de landen waar wij actief zijn en voldoen vanzelfsprekend aan alle regels voor veilig online betalen.