undefined

Bonus tot €120 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en
La Liga
Voetbal
Resultaat 1 x 2
Meer/minder dan
Vandaag
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
Morgen
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
vrijdag - 13-12-19
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
zaterdag - 14-12-19
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
zondag - 15-12-19
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
woensdag - 18-12-19
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan

Wedden op LaLiga

De Spaanse La Liga, beter bekend als de Primera División, wordt gezien als de beste voetbalcompetitie ter wereld. Op 19 mei 2019 werd de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Aan het einde van het seizoen was het Barcelona die hun 25ste titel vierden en Atletico Madrid werd nipt tweede. Real Madrid en Valencia begonnen halverwege het seizoen weg te zakken maar beide ploegen willen komend seizoen een sterke comeback maken en hebben grote plannen voor de zomer. Fans hebben altijd zin om sterspelers tegen elkaar te zien spelen zoals Karim Benzema, Antoine Griezmann, Luis Suarez, Luca Modric, en natuurlijk 's werelds beste speler, Lionel Messi. Deze toppers vermaken het publiek met oogstrelend en creatief voetbal.

LA LIGA WEDQUOTERINGEN

La Liga is misschien wel 's werelds spannendste competitie en heeft door de jaren heen de absolute voetbalhelden op het veld gebracht. Wat dacht u van namen zoals Johan Cruyff, Romario, David Beckham, Zinedine Zidane, Alfredo Di Stefano, Xavi, Ronaldo, Andres Iniesta, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo en Lionel Messi? En het hoogtepunt van ieder seizoen is ongetwijfeld "El Clásico", de wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid. Deze wedstrijd is niet alleen op sportief vlak een spannend moment maar ook politiek gezien is dit een interessante ontmoeting. Strakke passes, fluweelzachte balbehandeling, excellente skills en keiharde afmakers: deze ingrediënten van La Liga zijn perfect te combineren met de unieke winnaarsquoteringen van bwin.

LA LIGA WEDQUOTERINGEN

bwin biedt alle mogelijke creatieve weddenschappen voor iedere speler die op zoek is naar fantastische winaarsquoteringen. Of u nu in wilt zetten op de nieuwe kampioen, of de beste speler qua doelpunten en assists, u vindt het bij bwin. Bekijk ook eens weddenschappen zoals het voorspellen van het aantal gele en rode kaarten in een wedstrijd of welk team als eerste scoort. Voor de experts onder u hebben we weddenschappen waarin u de ruststand, het totale aantal doelpunten per team en de correcte eindscore kunt voorspellen.

BEHOEFTE AAN HANDIGE LA LIGA WEDTIPS?

Bezoek dan het La Liga nieuws van bwin met alle nieuwe quoteringen en voorspellingen voor winnende weddenschappen.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.