undefined

Bonus tot €120 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en
Ligue 1
Voetbal
Resultaat 1 x 2
Meer/minder dan
vrijdag - 24-01-20
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
zaterdag - 25-01-20
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
zondag - 26-01-20
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
zaterdag - 01-02-20
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan

Wedden op Ligue 1

De Franse Ligue 1, ook wel Championnat of Ligue 1 Conforama genoemd, is één van Europa's meest populaire voetbalcompetities. In 2019 wist Paris Sinat-Germain vrij eenvoudig de 81ste editie te winnen, en Lille en Lyon streden om de plekken in de Champions League van komend jaar. Aan de andere kant stelden de prestaties van Marseille en Monaco teleur en zij hopen zich te revancheren in het seizoen 2019/2020.

FRANSE LIGUE 1-QUOTERINGEN

Voetbalfans hebben wel eens de neiging om de Ligue 1 over het hoofd te zien als één van de belangrijke voetbalcompetities. Frankrijk is niet alleen winnaar van < a href="https://sports.bwin.be/nl/sports/voetbal-4/wedden/wereld-6/wk-2022-41336">de World Cup in 2018 maar lokale teams spelen een steeds grotere rol in het Europese voetbal. Vooral het sterrenteam van Paris Saint-Germain met spelers zoals Edinson Cavani, Ángel Di María, Kylian Mbappé, en Neymar boezemt andere ploegen ontzag in. Ligue 1 heeft door de jaren heen geweldige talenten voortgebracht die uitgroeiden tot ware voetballegendes, denk aan Didier Drogba, Robert Pirès, Thierry Henry, Zinedine Zidane, Eric Cantona, Marcel Desailly, Didier Deschamps, Patrick Vieira, en Michel Platini, allemaal zijn ze begonnen in de Ligue 1. Dus loop een nieuwe voetballegende in wording niet mis en pak tegelijkertijd zelf ook mooie zeges mee bij bwin met het overweldigende wedaanbod.

LIGUE 1 WINNAARSQUOTERINGEN

Profiteer van het enorme aanbod aan weddenschappen bij bwin. Wie kwalificeert zich voor de Champions League van volgend jaar? Welke teams zullen strijden in de Europa League? Zet in op de uitslag van elke wedstrijd of wed of er sprake zal zijn van een gelijkspel of verlies. Welke teams degraderen naar de Ligue 2? Dit soort weddenschappen en nog veel meer zijn het hele jaar door beschikbaar, check dus nu de winnaarsquoteringen van bwin.

ZIN IN EEN PAAR LIGUE 1 WEDTIPS?

Vergeet dan niet om de Ligue 1 voorspellingen van bwin te bekijken voor de laatste nieuwtjes over de voetbalquoteringen.