undefined

Bonus tot €100 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en

Wedden op de Europa League

Omdat ieder jaar nieuwe subtoppers hun opwachting maken in de Europa League is het een competitie vol verrassingen. Clubs die er ver in komen, presteren vaak niet goed in hun eigen nationale competities. Wat is het geheim van de winnaar van deze zware competitie? Als je daar een idee van hebt, zijn er heel aardige mogelijkheden om je slag te slaan in de weddenschappen voor de tweede league van Europa.

Meer over wedden op voetbal en tips voor de interessantste weddenschappen van deze week vind je op onze vraag- en antwoordpagina Wedden op sport.

Wedden op de Europa League finale: Ajax - Manchester United

Twee clubs met een rijke geschiedenis en een internationale uitstraling staan dit jaar tegenover elkaar in de Europa League finale in Stockholm. De Amsterdammers waren niet minder dan 33 keer Nederlands kampioen en hebben vier Europa Cup / Champions League bekers binnengehaald. Manchester United is de Engelse recordhouder met 20 nationale titels en won de Europese beker drie keer.

In de quoteringen voor de Europa League finale is United licht favoriet, mede door de reputatie van José Mourinho. De Portugees bezit het fantastische record van 11 overwinningen uit de 13 finales waarin hij zijn teams heeft geleid.

De weg naar de Europa League finale

Ook de wetenschap dat United geen enkele van de 10 laatste Europese wedstrijden heeft verloren, draagt bij aan de favorietenrol. Ajax wist geen enkele van de laatste zes uitwedstrijden om te zetten in winst. Maar de Amsterdammers hebben wel twee van de vier laatste ontmoetingen met de club uit Manchester gewonnen en, anders dan United, hebben ze de Europa League beker al een keer in de prijzenkast gehad. Afgaande op de statistieken, is voor elk van beide teams dus wat te zeggen. Een super spannende finale voor wie een gokje wil wagen!

Wedden op alle nationale en internationale voetbalcompetities

Bij bwin kun je jouw voetbalkennis inzetten in praktisch alle competities en toernooien ter wereld. De Champions League natuurlijk, de Eredivisie en de Jupiler Pro League, de voorronden voor het WK in Rusland of de Zuid-Amerikaanse en Aziatische competities. Waar gevoetbald wordt, kan je er met bwin op wedden, met de meeste wedmogelijkheden en goede quoteringen. Al onze voetbalweddenschappen. Bekijk hier de laatste quoteringen.

Wedden op meer dan 90 andere sporten

Voetbal is wereldwijd de populairste wedsport, maar bij bwin willen we iedere sportliefhebber aan zijn trekken laten komen. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot de grootste online arena ter wereld, met zo’n 20 miljoen klanten die regelmatig een gokje komen wagen en een gigantisch aanbod aan sporten. Van ‘grote’ wedsporten als Formule 1, wielrennen en tennis tot de allerkleinste als futsal of hurling.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.