undefined

Bonus tot €120 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en

Wedden op de Champions League

Groter dan de Champions League wordt het niet, iedere speler droomt ervan om te mogen stralen met de cup met de grote oren in z'n hand. Elk seizoen strijden de beste teams uit La Liga, de Premier League, de Bundesliga, Serie A, Ligue 1 en andere Europese competities in 8 groepen en 3 knockoutrondes voordat er twee in de finale staan.. De kwalificatierondes worden gespeeld in het voorseizoen van juni tot augustust voordat de hoofdcompetitie van start gaat in september tot mei of juni.

CHAMPIONS LEAGUE WEDQUOTERINGEN

Zoals bij elke Europese competitie die draait om kwaliteit en vorm van het moment zullen er altijd verrassingen zijn en teams die boven zichzelf uitstijgen, of het nu in de kwalificatie, de groepsfase of knockout-fase is. In de afgelopen jaren hebben we ploegen zoals Qarabag, NK Maribor en FC Rostov voorbij zien komen die tegen alle verwachtingen in een plek wisten te bemachtigen in de groepsfase - weten Istanbul Basaksehir, CFR Cluj of HJK Helsinki dit jaar hetzelfde te doen? We hebben afgelopen jaar ook gezien hoe Liverpool met vier doelpunten en Tottenham met drie alsnog een plek in de finale in Madrid veroverden. Er zijn geen garanties in de Champions League, gebruik daarom de beste quoteringen van bwin.

CHAMPIONS LEAGUE WINAARSQUOTERINGEN

De Champions League werd in de afgelopen jaren gedomineerd door teams uit La Liga, Barcelona en Real Madrid hebben sinds 2009 7 van de 10 titels opgeëist. Maar afgelopen jaar was het in de Europese competities een Engels feestje met Liverpool, Tottenham, Chelsea en Arsenal in de finales. Zet de machtsovername van de Premier League dit jaar door? Tijdens elke wedstrijd hebben wij de beste quoteringen voor de uitslag maar ook voor eerste doelpuntenmaker, kaarten of rust-/eindstand.

OP ZOEK NAAR DE BESTE WEDTIPS VOOR DE CHAMPIONS LEAGUE?

Die vindt u bij ons. Naast de beste Champions League voorspellingen en wedtips, vindt u ook geweldige info en interviews met voetballegendes in aanloop naar de belangrijkste wedstrijden zodat u voor elke weddenschap optimaal bent voorbereid.