undefined

Bonus tot €120 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en
Premier League
Voetbal
Resultaat 1 x 2
Meer/minder dan
Vandaag
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
Morgen
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
woensdag - 29-01-20
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
zaterdag - 01-02-20
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
zondag - 02-02-20
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan

Wedden op Engelse Premier League

De Premier League wordt vaak gezien als de beste voetbalcompetitie ter wereld. En de 4 Engelse ploegen Liverpool, Tottenham, Arsenal en Chelsea stonden in de finales van de 2 Europese competities, dus er valt weinig op de status af te dingen. De competitie bestaat uit de 20 beste Engelse teams waarvan 4 zich kwalificeren voor de Champions League en 3 komen in aanmerking voor de Europa League en 3 teams zullen degraderen naar the Championship.

PREMIER LEAGUE WEDQUOTERINGEN

Wie u ook steunt, bij bwin blijft u op de hoogte van alles aangaande de Premier League. Kunnen Everton, Leicester of West Ham verrassen en doordringen tot de gevestigde top 6? Is het de beurt aan Orberto Firmino, Alexandre Lacazette of Son Heung-Min om de Gouden Schoen te winnen? Weet één van de gepromoveerde teams Aston Villa, Norwich of Sheffield United degradatie te voorkomen? U vindt de beste quoteringen voor de Premier League bij bwin.

LIVE WEDDEN OP DE PREMIER LEAGUE

De start van de wedstrijd gemist? Wilt u weten hoe de wedstrijd zich ontwikkelt voordat u inzet? Check dan onze Live Wedden-pagina, volg de actie en doe uw voordeel met de talloze live weddenschappen. Wij tonen de wedstrijdstatistieken voor alle Premier League wedstrijden samen met de laatste quoteringen - live wedden bij bwin was nog nooit zo simpel.

OP ZOEK NAAR EEN PAAR WEDTIPS VOOR DE PREMIER LEAGUE?

Ga dan naar onze pagina met Premier League voorspellingen bij bwin nieuws. Wij bieden analyses van experts, wedtips en interviews met voetballegendes zodat u optimaal bent voorbereid op uw weddenschappen.