undefined

Bonus tot €120 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en
EFL Cup
Voetbal
Resultaat 1 x 2
Meer/minder dan
dinsdag - 28-01-20
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
woensdag - 29-01-20
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan

Wedden op Engelse EFL Cup

De EFL Cup, ook wel bekend als de Carabao Cup vanwege de sponsor maar ook als de League Cup in de volksmond , is een jaarlijkse knockout-voetbalcompetitie waar 92 clubs uit de top 4 Engelse divisies aan deelnemen. Deze competitie is opgebouwd uit 7 speelronden van 1 wedstrijd en een stel halve finales. Er is zijn dus meer dan genoeg wedmogelijkheden voor de EFL Cup bij bwin.

Wedquoteringen EFL Cup

Liverpool is de meest succesvolle club uit de EFL Cup-geschiedenis, zij veroverden de titel maar liefst acht keer. Maar Manchester City zit ze op de hielen met 6 titels en in de afgelopen jaren domineerden zij de competitie met 4 eindoverwinningen in 6 jaar tijd. En de mannen van Pep Guardiola starten de editie 2019/20 als de titelverdedigers. De Premier League ploegen lijken de dienst uit te maken als het gaat om het pakken van de titel. De eindzege van Sheffield Wednesday in 1990/91 was de laatste keer dat een club van buiten de PL aan de haal ging met de titel. Naar wie gaat uw voorkeur uit bij de EFL Cup?

Winnaarsquoteringen EFL Cup

We hebben alle EFL Cup wedmarkten voor u bij bwin, van eindwinnaar tot alle pre-match en live quoteringen voor elke wedstrijd. Welke ploeg maakt een einde aan de heerschappij van Man City? In de afgelopen jaren wisten Championship-teams zoals Burton en Bristol City door te dringen tot de halve finales, om vervolgens uitgeschakeld te worden door de toekomstige kampioenen. Weet een ploeg van buiten de Premier League door te dringen tot de finale? Waar u ook op inzet, zorg ervoor dat u u de beste quoteringen krijgt voor uw EFL Cup-weddenschappen bij bwin.

Op zoek naar EFL Cup wedtips?

Die vindt u bij ons. We hebben de beste EFL Cup wedtips en voorspellingen bij bwin nieuws. Hier vindt u de analyses van experts, achtergrond info en zelfs interviews met oud-voetballers om u te helpen bij uw weddenschappen.