undefined

Bonus tot €120 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en
Championship
Voetbal
Resultaat 1 x 2
Meer/minder dan
dinsdag - 28-01-20
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
vrijdag - 31-01-20
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
zaterdag - 01-02-20
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan

Wedden op Championship League

De Championship is de weg naar waarschijnlijk de mooiste competitie ter wereld - de Premier League. Na 46 competitiewedstrijden promoveren de 2 beste teams automatisch, de rest van de top 6 gaat het onderlinge gevecht aan in de play-offs waarna het beste team ook promoveert. Aan de onderkant van het klassement degraderen de 3 laatste teams naar de League One.

Championship wedquoteringen

Leeds leek vorig jaar af te stormen op één van de twee automatische promotieplekken maar kwam aan het einde tekort, toch gaat de ploeg van Marcelo Biela seizoen 2019/2020 van start als de favoriet, samen met het onlangs gedegradeerde Cardiff en volgens de quoteringen maakt ook Fulham een goede kans. De play-offs van de Championship wil nog wel eens een verrassende winnaar opleveren die zijn droom mag gaan waarmaken in de Premier League. In de afgelopen jaren hebben we gezien dat ploegen zoals Huddersfield, Norwich en Swansea tegen alle verwachtingen in promoveerden. Weet één van de recentelijk gepromoveerde teams Charlton, Luton of Barnsley dit jaar ook echt een deuk in een pak boter te slaan?

Championship winnaarsquoteringen

Er is nog altijd een aantal Premier League ploegen die spelen in de Championship, zoals West Brom, Swansea en Stoke en zij zullen dit jaar wederom alles op alles zetten om weer terug te komen op het hoogste podium. En wacht dacht u van slapende reuzen zoals Leeds, Nottingham Forest en Blackburn? Vooraf valt er weinig te zeggen over wie aan het einde van het seizoen kunnen promoveren. Naast de populaire weddenschappen zoals promotie/degradatie, wie eindigt in de bovenste/onderste helft van de tabel, wie eindigt in de top 6, vindt u ook geweldige quoteringen bij bwin voor elke Championshipwedstrijd. Van de veelvoorkomende dubbele kans, correcte score en doelpuntenmakers tot handicap, exacte aantal doelpunten en ruststand weddenschappen - bwin biedt de beste winnaarsquoteringen voor de Championship.

Behoefte aan een paar wedtips voor de Championship?

Bekijk onze Championship-voorspellingen bij bwin nieuws. Of u nu op zoek bent naar wat meer inzichten voorafgaand aan het seizoen of wekelijkse tips, u vindt de expert analyses maar ook waardevolle tips uit interviews met voetballegendes.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.