undefined

Bonus tot €120 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en

Wedden op de Jupiler Pro League

De Jupiler Pro League, de eredivisie van België, is de belangrijkste Belgische voetbalcompetitie. Genk veroverden in 2019 de titel, maar er zijn genoeg andere ploegen die volgend jaar een goede kans maken. Teams zoals Anderlecht, Standard Luik en de meest recente winnaars van de Belgische Super Cup Club Brugge, zullen alles op alles zetten om volgend jaar de titel te grijpen.

JUPILER PRO LEAGUE WEDQUOTERINGEN

Op internationaal vlak beleeft België momenteel gouden tijden, ze hebben geweldige talenten voortgebracht die spelen in grote competities zoals Romelu Lukaku, Vincent Kompany, Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne en Eden Hazard. In 2009 werd het totaal aantal teams in de competitie teruggebracht naar 16 gevolgd door een verandering in het proces van de play-offs voor de titel. Dit had allemaal als doel om het kampioenschap competetiever te maken en de teams klaar te stomen voor de Europese competities. Vele jonge talenten staan te trappelen om te debuteren in de Jupiler Pro League en dat levert samen met de geweldige quoteringen en enorme winsten een spannend jaar op bij bwin.

JUPILER PRO LEAGUE WINNAARSQUOTERINGEN

We hebben een overvloed aan geweldige weddenschappen voor u bij bwin. Probeer de eindwinnaar van het toernooi te voorspellen of de winnaar van elke groep. Of zet in op het totale aantal doelpunten in een wedstrijd of op de topscorer van het toernooi. Neemt u liever meer risico, ga dan tijdens de wedstrijd live wedden met fantasische quoteringen. Deze optie is beschikbaar voor alle wedstrijden.

ALTIJD OP ZOEK NAAR WEDTIPS VOOR DE JUPILER PRO LEAGUE?

Dan moet u zeker de Voetbalvoorspellingen van bwin in de gaten houden. Zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes over unieke quoteringen en winnende weddenschappen voor voetbal wereldwijd, inclusief de Jupiler Pro League.