undefined

Bonus tot €120 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en

Wedden op voetbal

Online wedden op voetbal is razend populair. Je kennis en spelinzicht inzetten om thuis vanuit je luie stoel geld te verdienen is natuurlijk erg aantrekkelijk. Maar het gaat niet alleen om de winst. Ook met kleine inzetten is wedden op voetbal een manier om de wedstrijd nog spannender te maken en nog meer te genieten van je favoriete sport.

Bij bwin doen we er alles aan om voetbal wedden voor iedereen leuk te maken. Nergens vind je meer competities, wedstrijden en verschillende wedmogelijkheden. Kijk op onze Sportweddenschappen pagina voor de interessantste voetbalweddenschappen van het moment.

JUPILER LEAGUE, EREDIVISIE, WK KWALIFICATIES EN HONDERDEN ANDERE COMPETITIES

Natuurlijk kun je bij bwin inzetten op alle wedstrijden in de Jupiler Pro Leagueen de Eredivisie, de Champions League en de altijd heftige Engelse Premier League, de Bundesliga of de Spaanse La Liga, waar ’s werelds toptalent elke week historische veldslagen levert.

Maar ook op de lagere divisies kun je jouw krachten meten met de bookmaker, in vrouwenvoetbal of in de meest exotische competities, zoals de Iraanse bekerstrijd of de Indiase Super League.

JUPILER LEAGUE, EREDIVISIE, WK KWALIFICATIES EN HONDERDEN ANDERE COMPETITIES

Natuurlijk kun je bij bwin inzetten op alle voetbal wedstrijden in de Jupiler Pro League en de Eredivisie , de Champions League en de altijd heftige Engelse Premier League, de Bundesliga of de Spaanse La Liga, waar ’s werelds toptalent elke week historische veldslagen levert.

Maar ook op de lagere divisies kun je jouw krachten meten met de bookmaker, in vrouwenvoetbal of in de meest exotische competities, zoals de Iraanse bekerstrijd of de Indiase Super League.

WEDDEN OP DE WINNAAR, DE UITSLAG, HET AANTAL DOELPUNTEN, COMBI-WEDDENSCHAPPEN EN VEEL MEER

De simpelste en meest populaire manier van wedden op voetbal is inzetten op winst, verlies of gelijkspel. Maar er zijn veel meer mogelijkheden, vaak wel honderd verschillende. Erg aantrekkelijk zijn de combi-weddenschappen van bwin, waarbij de quoteringen worden vermenigvuldigd en je winst gigantisch kan oplopen.

JE KAN LIVE OP VOETBAL WEDDEN, HET TOPPUNT VAN SPANNING

Voor de echte kenners gaat er niets boven live wedden: je inzet doen terwijl je via onze live streaming naar de wedstrijd kijkt. Een blessure of een rode kaart kan van het ene moment op het andere alles veranderen. Net als de manager langs de zijlijn moet je snel beslissingen nemen en je tactiek aanpassen. Het toppunt van spanning en betrokkenheid bij de gebeurtenissen op het veld!

VOETBAL WEDDEN TIPS

Deze tips verhogen je winstkansen:

  • Speel alleen maar thuiswedstrijden: kies de competities die je volgt en waar je het meest van afweet.
  • Vergelijk de quoteringen en zet in op de wedstrijd die bij winst het meest uitbetaalt.
  • Verdeel je inzetten en laat je niet meeslepen om meer in te zetten dan je van plan was. Je zult zeker weddenschappen verliezen, al leken de odds nog zo goed. Wedden op voetbal is een spel van de lange adem.
  • Vlak voor de wedstrijd is het meeste bekend over de vorm van de teams, de opstelling, geblesseerde spelers en andere zaken. Het kan slim zijn om tot het laatste moment te wachten met het plaatsen van je weddenschap.

WEDDEN OP MEER DAN 90 ANDERE SPORTEN

Voetbal is veruit de meest populaire (wed)sport ter wereld. Maar bwin zou bwin niet zijn als we niet ook alle andere sportliefhebbers aan hun trekken lieten komen. Van Formule 1 tot tennis, van wielrennen tot darts: bij bwin kun je wedden op alle belangrijke wedstrijden in meer dan 90 sporten.

VEILIG WEDDEN OP VOETBAL

Wedden is altijd veilig en vertrouwd bij bwin. Als ’s werelds grootste online bookmaker, met meer dan 20 miljoen spelers die regelmatig een weddenschap doen, hebben we een naam hoog te houden. bwin voldoet aan alle wettelijke voorschriften en regels voor veilig online betalingsverkeer.