regulatory-en
Topcompetities
Premier League
Engeland
26
LaLiga
Spanje
26
Serie A
Italië
20
Bundesliga
Duitsland
23
Ligue 1
Frankrijk
25
Price Boost
Wereld
52
Combi+ (verhoogde quotering)
Wereld
16
Alle competities
Alle landen
België
17
Wereld
76
Europa
31
Engeland
131
Spanje
39
Duitsland
56
Italië
74
Frankrijk
46
Nederland
22
Portugal
23
Zuid-Amerika
5
Argentinië
19
Brazilië
20
ALLE LANDEN
Voetbal
Voetbal
Resultaat 1X2
Meer/minder dan

Voetbal odds

bwin ondersteunt de voetbalgemeenschap en biedt veel odds bij het plaatsen van een voetbalweddenschap. Deze liefde voor voetbal laten we zien door een officiële partner te zijn van Europese competities zoals de Europa League en ook op nationaal niveau met de Liga Portugal bwin.

De meeste landen in de wereld voetballen. Het is simpel, er zijn meer landen aangesloten bij de FIFA dan bij de Verenigde Naties. Dus ongeacht de dag of het tijdstip kunnen gokkers voetbalweddenschappen plaatsen bij bwin.

Wedden op voetbal, a beautiful game

Voetbal wordt "a beautiful game" genoemd omdat het je een gevoel van vreugde en passie geeft en dit is een definitie die kan worden toegepast op voetbalweddenschappen.

Als je graag naar voetbal kijkt, zul je merken dat wedden op voetbal een wedstrijd of toernooi alleen maar spannender en vermakelijker kan maken. Tijdens elke fase van het spel voel je de emotie, tot de validatie van je ticket waarvan we hopen dat je prijs zult hebben.

Veel fans volgen graag bepaalde spelers en teams en kennen ze goed genoeg om hun sterke en zwakke punten te kennen, waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen als het gaat om wedden op de winnaars van een wedstrijd, gescoorde doelpunten of de naam van een doelpuntenmaker.

Zolang je je houdt aan het wedden op wat je weet, is het erg leuk om op voetbal te wedden, op de duizenden wedstrijden die over de hele wereld worden gespeeld.

Speciale odds voor voetbal

Inzetten op de winnaar is de eenvoudigste vorm van wedden, waarbij je de uitkomst van een voetbalwedstrijd kiest.

De dagelijkse speciale aanbiedingen op de combi+ en prijsverhoging zijn competitieve kansen om je de meest voordelige weddenschap aan te bieden. Tijdens je voetbalweddenschap zijn er een aantal verschillende soorten quoteringen, waaronder accumulatoren waar je verschillende selecties kunt combineren om een quotering te maken en je weddenschap te plaatsen.

Voor en tijdens de wedstrijd kun je ook live wedden en er is een grote verscheidenheid aan voetbalweddenschappen beschikbaar op ons online platform voor sportweddenschappen.

Lange termijn voetbalweddenschap

Elke dag vind je ergens ter wereld wel een voetbalwedstrijd op onze site.

Naast de vele kansen die dagelijks beschikbaar zijn, is het altijd mogelijk om een langdurige voetbalweddenschap te plaatsen op de winnaar van een competitie, zoals een weddenschap op de winnaar van de Champions League.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Multi Generator
-10000 - +900
Voorkeur voor elitecompetities
RKC Waalwijk
verslaatGo Ahead Eagles
+125
CE Aimore RS
verslaatEC Sao Jose RS
+140
Inter
verslaatAtalanta BC
+105
Unión Magdalena
verslaatAmérica de Cali
+500
Jaguares de Córdoba
verslaatBoyacá Chicó FC
+300
Selectie toevoegen
Selectie draaien
5,00 USD inzet betaalt uit:
1.328,40 USD
Aan wedstrookje toevoegen