regulatory-en
Sorry, er zijn momenteel geen evenementen beschikbaar voor deze competitie.

UFC Wedden

UFC sportweddenschappen

Wil je wedden op UFC gevechten? Wie denkt aan wedden op vechtsport, denkt meestal aan boksen. MMA en boksen zijn de twee meest bekeken vechtsporten ter wereld. Boksen is echter niet meer de meest populaire vechtsport en MMA heeft boksen naar het tweede plaats verdrongen wanneer het aankomt op populariteit bij het grote publiek. Tegenwoordig kan je niet meer om de befaamdheid van de UFC heen en ook bij bwin kun je UFC weddenschappen en MMA weddenschappen plaatsen.

De UFC in Noord-Amerika startte in 1993 als een toernooi met het doel om 's werelds beste vechtsporter te vinden, ongeacht in welke stijl die zijn oorsprong vond. Het was slechts de bedoeling om het evenement één keer te organiseren. Maar door het grote succes van de eerste editie volgden er meer. Bij het wedden op de UFC, kun je inzetten op de winnaar van het gevecht, het aantal rondes, en op gebeurtenissen tijdens het gevecht zoals hoeveel take downs, hoeveel knock-outs, etc. Deze weddenschappen kun je voor het gevecht afsluiten maar ook tijdens het gevecht via Live Wedden.

Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor


MMA is een relatief nieuwe vechtsport die de laatste jaren vooral door Connor McGregor aan populariteit heeft gewonnen. Ook iconen zoals Floyd Mayweather Jr. en Anthony Joshua hebben UFC en MMA helpen helpen aandacht krijgen. Vooral de strijd tussen Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor heeft ervoor gezorgd dat de UFC wereldwijd gewaardeerd ging worden. Zelfs wie niets van vechtsport kent, heeft ooit al gehoord van Floyd Mayweather en Conor McGregor.

Of het nu gaat om Nate Diaz vs. Conor McGregor, Frankie Edgar vs. Gray Maynard, Amanda Nunes vs. Cris Cyborg, de UFC geeft de fans de gevechten die ze willen zien. Wil je graag inzetten op de UFC en MMA? Wil je gokken op UFC gevechten tussen mannen als Conor McGregor, Stipe Miocic, Khabib, Nate Diaz? Of inzetten op UFC-gevechten tussen vrouwelijke UFC fighters zoals Amanda "The Lioness" Nunes, Joanna Jędrzejczyk of Valentina "Bullet" Shevchenko? Bij bwin kun je wedden op alle grote wedstrijden. Online inzetten op Mixed Martial Arts (MMA) in de UFC doe je bij bwin!

UFC titelgevecht

The Ultimate Fighting Championship, ofwel UFC, organiseert wedstrijden in Mixed Martial Arts aka verschillende vechtsporten. Mixed Martial Arts is, zoals de naam doet vermoeden, een combinatie van verschillende vechtsporten. Om in een bepaalde divisie te vechten, moet een vechter op of onder de maximale gewichtslimiet wegen op de dag voor het gevecht. Alle wedstrijden bestaan uit drie ronden, met uitzondering van titelgevechten en de hoofdact die uit vijf ronden bestaan.

Elke divisie heeft een ranglijst van de 15 beste vechters met bovenaan een kampioen die de houder van de UFC-titel is. Als een vechter zichzelf voldoende heeft bewezen, kan hij zichzelf een titelgevecht tegen de regerend kampioen verdienen. Bij de mannen is de huidige kampioen, in gewichtsklasse zwaargewicht, Francis Ngannou. Bij de vrouwen is de huidige kampioene, in gewichtsklasse vedergewicht, Amanda Nunes. Wil je inzetten op het volgende UFC titelgevecht? Bij bwin kun wedden op alle grote wedstrijden en toernooien in de MMA en natuurlijk ook op alle UFC titelgevechten.