regulatory-en
Toptoernooien
Price Boost
Acties
4
ALLE TOERNOOIEN
Alle competities
Grand Slams
5
ATP
17
WTA
16
Challenger
18
ITF, Mannen
23
ITF, Vrouwen
48
Acties
4
ALLE TOERNOOIEN
Tennis
1 2 - Wie wint?
Wie wint de set?
1
2
1
2

Wedden op Tennis

Tennisliefhebbers komen bij bwin het hele jaar door ruimschoots aan hun trekken. Natuurlijk hebben we alle vier de Grand Slams: Australian Open, Frans Open, Wimbledon en US Open. We volgen de ATP en WTA toernooien op de voet. Maar ook op de Belgische en Nederlandse tenniscompetitie kun je inzetten, en op de nationale competities van veel andere landen. Voor meer informatie over wedden op tennis en andere sporten kun je een kijkje nemen op onze vraag- en antwoordpagina Sportweddenschappen bij bwin.

VEEL WEDMOGELIJKHEDEN, GOEDE QUOTERINGEN

Wed op match, set, toernooiwinnaar en nog veel meer. Bij bwin bieden we meer verschillende weddenschappen op tennis dan je ergens anders zult vinden. En we hebben altijd interessante quoteringen en tips van insiders.

LIVE WEDDEN OP TENNIS

Wedden terwijl je de match via onze live stream volgt is het absolute einde voor de echte liefhebber. Kijk hoe de spelers erbij staan, is er een in de ‘winning mood’ ? Je kunt zelfs inzetten op elk punt, het toppunt van spanning!

BIJNA 100 SPORTEN OM OP TE WEDDEN

Tennis is in ons land een van de populairste kijksporten. Legendarische tweekampen, zoals die in het recente verleden tussen Federer en Djokovic, houden de liefhebbers aan het scherm gekluisterd. Ook als wedport is tennis sterk in opkomst. Het staat hoog genoteerd in onze ranglijst van meer dan 90 sporten waarop je een gokje kunt wagen. Die lopen uiteen van voetbal en Formule 1 tot langlaufen, volleyball en darts. Hier zie op welke sporten je op dit moment bij bwin kunt wedden.

BIJ BWIN WED JE VEILIG

Meer dan 20 miljoen klanten komen regelmatig een gokje bij ons wagen. Dat komt niet alleen door ons grote aanbod aan sporten en onze interessante quoteringen. Bwin heeft ook een goede naam als het gaat om veiligheid en service. We volgen de wettelijke voorschriften in alle landen waar we actief zijn en voldoen vanzelfsprekend aan alle regels voor veilig online betalingsverkeer.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Multi Generator
-10000 - +900
Voorkeur voor topcompetities
D. Vekic
verslaatH. Watson
-200
D. Shapovalov
verslaatF. Tiafoe
-250
K. Krawietz/H. Tecau
verslaatS. Gille/J. Vliegen
-200
D. Evans
verslaatM. Berrettini
+190
C. Norrie
verslaatJ. Draper
-250
Selectie toevoegen
Selectie draaien
5,00 USD inzet betaalt uit:
63,90 USD
Aan wedstrookje toevoegen