regulatory-en
Alle competities
Grand Slams
8
WTA
11
Challenger
44
ITF, Vrouwen
6
Exhibitions
5
Acties
10
ALLE TOERNOOIEN
Tennis
1 2 - Wie wint?
Wie wint de set?
1
2
1
2

Wedden op Tennis

De belangrijkste reden waarom de meeste gokkers online sportweddenschappen plaatsen is entertainment. Live sport kijken is echt leuk, de opwinding en spanning kunnen nog worden versterkt als er ook geld op het spel staat.

De aard van tennis is een perfecte aanvulling op live sportweddenschappen, aangezien spelers bij het wisselen van speelhelft aan het einde van een spel maximaal negentig seconden krijgen, waardoor gokkers de mogelijkheid hebben om vlug een nieuwe weddenschap te plaatsen.

Wed het hele jaar door op wedstrijden

Van de voorbereidingstoernooien voor de Australian Open in januari tot de eindejaars ATP-finales (eind november), de mogelijkheid om te wedden op een tenniswedstrijd is constant.

Tennis brengt honderden spelers samen die gedurende 11 maanden bijna elke week deelnemen aan grote toernooien over de hele wereld. Tennis wordt dus bijne het hele jaar door gespeeld.

Aanbevolen soorten sportweddenschappen bij tennis

Houd bij het wedden op een speler altijd rekening met de ondergrond waarop de wedstrijd wordt gespeeld en de kwaliteiten van de speler. Houd er bij het analyseren van de kansen rekening mee dat de meeste mannen en vrouwen in de tenniswereld de voorkeur geven aan een bepaald oppervlak boven het andere en veel meer succes hebben gekend op hun favoriete oppervlak.

Tennissen op gras is in het voordeel van sommige spelers, terwijl andere spelers stijlen hebben die meer geschikt zijn voor gravel of hardcourt. Klei is de langzaamste van de ATP-oppervlakken en een harde grond wordt als de middenweg beschouwd.

Omdat het een buitensport is, is tennis een sport waarbij het weer een rol speelt in het spel. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van weddenschappen.

Sluit af door het laatste punt te scoren

Een van de schoonheden van het tennisscoresysteem is dat het erg gesegmenteerd is. Met de wedstrijd opgesplitst in punten, games, sets en uiteindelijk een wedstrijd, zijn er veel mogelijkheden. Statistische meetbaarheid geeft sportweddenschappen veel mogelijkheden om de markt in te delen.

Om de tenniswedstrijd te winnen, moet je het laatste punt kunnen scoren. En dat is heel psychologisch, jet moet risico's blijven nemen om uiteindelijk de wedstrijd te kunnen winnen.

Ervaren spelers zijn gewoon aan de stress en hebben al eerdere finales gespeeld en weten daarom wat nodig is om een tenniswedstrijd te winnen.

ATP & WTA

Het seizoen en de kansen op tennis worden bepaald door de grote ATP-toernooien voor de mannen (met name de Masters 1000) en de WTA voor de vrouwen. Bovendien zijn er per seizoen 4 grote Grand Slam-toernooien, plus een laatste seizoenseindetoernooi waar de top 8 in de seizoensranglijst het tegen elkaar opnemen.

Het laatste Grand Slam-toernooi van het seizoen is de US Open en dit toernooi begint eind augustus. Denk je dat Novak Djokovic dit jaar de 4 grote toernooien zal winnen? Plaats dan nu je weddenschap op de US Open - Heren!

Of het nu de Men's Tour (ATP) of de Women's Tour (WTA) is, er zijn een aantal heel interessante tennistoernooien waarop je kunt wedden.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.