regulatory-en
Toptoernooien
Australian Open - Heren
Grand Slams
1
Australian Open - Dames
Grand Slams
1
ALLE TOERNOOIEN
Alle competities
Acties
1
Grand Slams
8
Davis Cup
7
WTA
16
Challenger
32
ITF, Mannen
4
ITF, Vrouwen
39
Alle competities
Tennis
Tennis
1 2 - Wie wint?
Wie wint de set?

Wedden op Tennis

Kijk op deze pagina voor de tennisweddenschappen van vandaag met de bijbehorende quoteringen. In de wereld van sportweddenschappen is tennis een van de meest populaire sporten (wed op tennis bij bwin).

Op deze plaats van ons online platform voor sportweddenschappen is het mogelijk om alle beschikbare tenniswedstrijden te zien die binnen de 24 uur zullen plaatsvinden. Tennisgokkers hebben op bwin toegang tot toernooien met een grote verscheidenheid aan markten. We bieden dagelijkse kansen voor alle wedstrijden van de Grand Slams, Masters 1000 en ATP- en WTA-toernooien.

Vind op deze pagina in één oogopslag alle tenniswedstrijden die vandaag plaatsvinden.

Odds tennis vandaag

Ons platform voor tennisweddenschappen is zeer gebruiksvriendelijk. De kansen voor de tenniswedstrijden van vandaag zijn gesorteerd op competitie of op starttijd met een directe link naar de wedstrijd(en) waarin je geïnteresseerd bent.

Het tennisseizoen duurt voor profspelers bijna het hele jaar tussen de Grand Slam-toernooien door, daarnaast zijn er ook nog alle grote toernooien van de ATP en de WTA. Ten slotte zijn er ook honderden Challengers en ITF-toernooien. Allemaal kansen om de toekomstige grote tennissers in de gaten te houden.

De tenniskalender is zo ingericht dat er bijna elke dag wedstrijden worden gespeeld. De ATP- en WTA-circuits reizen de wereld rond en wedstrijden worden op verschillende tijdstippen van de dag gespeeld.

Voor gokkers die tot het laatste moment wachten, is de kalender te zien van wedstrijden die starten binnen 30 minuten.

Aanbevolen tennisweddenschap vandaag

Een van de voordelen van het plaatsen van een weddenschap op tennis voor de wedstrijden van vandaag is dat je de laatste beschikbare informatie voorhanden hebt, zoals de weersomstandigheden, het meten van sterke en zwakke punten tijdens de warming-up en de frisheid van de twee spelers. Er zijn veel gegevens en statistieken beschikbaar voor gokkers. Tennis wordt in dit opzicht beschouwd als een van de meest vooruitstrevende sporten.

Elke dag zijn er verschillende wedstrijden en als de wedstrijd eenmaal is begonnen, hebben gokkers ook de mogelijkheid om live weddenschappen te plaatsen.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Multi Generator
-10000 - +900
Voorkeur voor topcompetities
V. Royer
verslaatO. Krutykh
+175
R. Garcia
verslaatZ. Tkemaladze
+340
H. Habib
verslaatV. Orlov
+135
R. Marcora
verslaatL. Harris
+475
K. Samrej
verslaatF. C. Jianu
+190
Selectie toevoegen
Selectie draaien
5,00 USD inzet betaalt uit:
2.370,30 USD
Aan wedstrookje toevoegen