regulatory-en
Tafeltennis
1 2 - Wie wint?
Wie wint de set?
1
2
1
2

Wedden op Tafeltennis


In het Victoriaanse Engeland was dit spel slechts vermaak voor na het diner, maar tegenwoordig is tafeltennis, of ping-pong, uitgegroeid tot een mondiale sport met fans en spelers vanuit de hele wereld. De International Table Tennis Federation (ITTF) werd in 1926 opgericht en is inmiddels al bijna 100 jaar het centrum van de sport. Vandaag de dag zijn er niet enkel meerdere grote tafeltennistoernooien als de ITTF World Championships, de ITTF Pro Tour, de Champions League en de TT Cup, maar is het ook een gerespecteerde sport op de Zomerspeler. Bij bwin vind u geweldige quoteringen voor en informatie over deze toernooien, zodat u goed voorbereid kunt inzetten op tafeltennis.

Live wedden op tafeltennis

Met bwin’s live-weddenschappen voor alle grote tafeltennistoernooien bent u zelfs tijdens de wedstrijd verzekerd van de laatste quoteringen voor elke set- of wedstrijdwinnaar. Beleef de intensiteit en snelheid van tafeltennis en zet in op basis van datgene wat er nu gebeurt!

Waarom wedden op tafeltennis?

Tafeltennis is net zo vermakelijk als het snel is, maar het is ook een sport waarin strategie en extreme concentratie beslissende factoren zijn. Dit maakt het een mooie sport om naar te kijken, maar ook om op in te zetten. Het kleinste concentratieverlies kan al fataal zijn en de technisch vaardige underdogs zullen een buitenkansje niet laten liggen. In tafeltennis vindt u ook een grote variëteit aan soorten weddenschappen, van een groot aantal toernooien tot enkel- en dubbelspellen in zowel dames- als herentafeltennis. Door het WK 2021 is het aanbod nog groter dan normaal, terwijl verscheidene teams hun best zullen doen de Chinese hegemonie te doorbreken. Echter, met de huidige nummer 1, Fan Zhendong, in hun midden, zal China wederom moeilijk te kloppen zijn.