regulatory-en

Wedden op snooker

Wedden op snooker

Het WK Snooker 2021 is gepland in april en later volgt ook nog het UK Snooker Championship, keus genoeg dus om bij bwin in te zetten op snooker. Wordt 2021 wederom een prachtig jaar voor bekende namen als Ronnie O’Sullivan, Mark Selby en Neil Robertson, of weten bijvoorbeeld Judd Trump en Kyren Wilson de toppers het vuur aan de schenen te leggen?

Soorten snookerweddenschappen

Bij bwin zit u bovenop de actie. Daarom maken wij deel uit van elk groot toernooi ter wereld en daarom kunt u bij ons inzetten op elke ronde van elk toernooi. Of u wilt inzetten op de eerst gepotte bal is, de hoogste break van het toernooi, of de nationaliteit van de eindwinnaar, u vindt altijd een snookerweddenschap van uw gading.

Live wedden op snooker

Elke keer wanneer een bal gepot wordt, ontstaat er een mogelijkheid voor een nieuwe weddenschap, en daarom updaten wij in real-time onze weddenschappen om u de beste, meest actuele, online snookerquoteringen te bieden. Of u nu tijdens het toernooi wilt inzetten op de volgende winnaar van de Welsh Open of in de Championship League iets opmerkelijks heeft gezien, wij staan altijd klaar voor uw weddenschap.

Op zoek naar wedtips voor snooker?

Check dan snel onze snookervoorspellingen op bwin news, waarin we snookerlegendes als Ken Doherty interviewen en ze hun professionele inzichten aan de wereld openbaren. Ook bieden we gedetailleerde head-to-head statistieken voor spelers die elkaar gaan treffen, waaruit u waardevolle informatie kunt halen om uw favoriet voor elke partij te bepalen.