regulatory-en

Wedden op snooker

Snooker is een sport die het hele jaar door beschikbaar is voor gokkers met een wereldtournee die tal van gokmogelijkheden biedt.

Het kijken naar een potje snooker is altijd spannender als er een weddenschap in het spel is. In termen van de wereldwijde populariteit van online sportweddenschappen wint snooker al enkele jaren aan populariteit.

Net als darts werd snooker halverwege de jaren 2010 nieuw leven ingeblazen door Barry Hearn om de sport aantrekkelijker te maken voor gokkers.

Wed op grote toernooien

De beste spelers ter wereld dromen van het winnen van de triple crown. Om deze prestatie te bereiken, moet een speler tijdens zijn carrière de Masters, het Wereld- en VK-kampioenschap winnen, de drie meest prestigieuze toernooien.

Dit trio van majors is echter slechts de kers op de taart. Ooit een overwegend Brits spel, groeit snooker snel over de hele wereld. Er zijn acht andere ranking-evenementen in Duitsland, Wales, Australië en vijf in China. Alle ranking-evenementen bevatten een eerdere kwalificatiefase, met uitzondering van de top 16.

English Open

De editie van 2021 vindt begin november plaats in Milton Keynes. De titelverdediger is Judd Trump. De Engelse sportman staat op nummer twee van de wereld achter Mark Selby en voor Ronnie "Rocket" O'Sullivan.

World Championship

Voor de vierde keer in zijn carrière is Mark Selby de nieuwe wereldkampioen na het verslaan van Shaun Murphy in de finale van het WK 2021. De competitie brengt de top 16 van de wereldranglijst in april samen in Sheffield.

UK Championship

De Australiër Neil Robertson heeft drie van de laatste acht Engelse snookerkampioenschappen gewonnen en is de huidige titelverdediger.

Masters

In 2021 won Yan Bingtao de Masters. Hij versloeg John Wiggins in een 10-8 finale. Op 21-jarige leeftijd maakt hij deel uit van de nieuwe generatie spelers en zijn ontwikkeling zal onvermijdelijk worden gevolgd door veeleisende gokkers.

Aanbevolen weddenschappen in snooker

Er zijn drie hoofdtypen snookerweddenschappen: degene die de winnaar van een toernooi zal worden en hiervoor is het noodzakelijk om de loting goed te analyseren, degene die de eerste ronde van een wedstrijd zal winnen en ook de weddenschap de beste van zeven.

Met een druk schema kunnen maar weinig spelers het hele seizoen op hetzelfde niveau blijven presteren. Een jaarprogramma biedt degenen buiten de top 16 de kans om te floreren op momenten dat de grote namen misschien geen interesse hebben.

Kijk en leer van kwalificatiewedstrijden en kleine evenementen om opkomende spelers te spotten en hun stijlen te kennen. Voor sommigen ligt hun kracht in breakbuilding. Als ze in de eerste paar ronden moeite hebben om 50 te halen, is het logisch om te concluderen dat ze niet in goede vorm zijn. Als ze in het begin veel scoren, zet dan op ze in.