regulatory-en

Wedden op schaken

In 1972 was de wereld kortstondig in de ban van een nauwelijks verlichte sporthal in Reykjavik, waar toen het WK Schaken plaatsvond. Nooit eerder genoot de sport zoveel media-aandacht, maar destijds was er de Koude Oorlog en de twee beste spelers waren de Amerikaan Bobby Fischer en regerend wereldkampioen Boris Spassky uit de Sovjet Unie. Het duurde bijna twee maanden voordat Spassky na de 21ste partij eindelijk opgaf, en Bobby Fischer als winnaar uit de strijd kwam. De wereld is flink veranderd sinds die finale, maar schaken bleef onverminderd populair, mede dankzij fascinerende grootmeesters als Anatoly Karpov, Garry Kasparov en Viswanathan Anand. Bij bwin kunt u inzetten op elk grote schaaktoernooi, inclusief de FIDE Chess Grand Prix en het WK Schaken.

Volg schaken live bij bwin

Schaken heeft misschien niet de allure van voetbal of basketbal, het is toch een intensief spelletje, waarin verrassende zetten, geweldige strategieën en concentratieverlies een grote impact kunnen hebben. Volg elk grote evenement live bij bwin en vind de laatste quoteringen voor schaken. Mocht het momentum tijdens de partij ineens veranderen, dan moet dat direct vertaald worden naar de quoteringen, en dat is precies wat u kunt verwachten met bwin’s live weddenschappen.

Krijg geweldige quoteringen voor de grote schaaktoernooien

Ondanks zijn jonge leeftijd domineert Noors grootmeester Magnus Carlsen al jaren de schaakwereld en won hij viermaal op rij het WK Schaken. Uiteraard is Carlsen dan ook de grote favoriet voor de meeste andere toernooien. Maar uitdagers als Fabiano Caruana uit de VS, China’s Ding Liren en de Fransman Maxime Vachier-Lagrave, loeren op hun kans. Carlsen’s dominantie betekent automatisch goede quoteringen voor zijn uitdagers, en bij bwin vindt u ze allemaal zodat u weloverwogen kunt inzetten.