regulatory-en

Wedden op Six Nations

Het Six Nations-toernooi is een instituut van rugbyverenigingen in Europa. Het vindt elk jaar plaats tussen februari en maart en brengt het neusje van de zalm voor rugby van het noordelijk halfrond. Het Rugby Championship, voorheen Tri-Nations, is een soortgelijk toernooi voor het zuidelijk halfrond.

Dit evenement is een must voor zowel supporters als gokkers. Parallel aan dit internationale toernooi vindt het Six Nations U20-toernooi plaats.

Wed op het rugbytoernooi van 6 landen

Het volgende WK rugby vindt plaats in Frankrijk tussen september en oktober 2023. Van de vier poules van het WK strijden alleen Ierland en Schotland mee om een van de plaatsen in de kwartfinales in de groep van wereldkampioenen, tegen Zuid-Afrika (wed op het WK 2023 bij bwin).

Door deel uit te maken van de groep spelers die in 2022 om de Six Nations strijden, kun je ervaring opdoen, proberen je plaats te verdienen en een goede spelstrategie ontwikkelen voor volgend seizoen.

Wed op de Six Nations 2022

Voordat het toernooi begint, zijn Frankrijk en Engeland de twee favoriete landen. Ze zullen het tegen elkaar opnemen in de laatste wedstrijd van het toernooi in Parijs op 19 maart 2022. De uitkomst van het 2022 6-landentoernooi moet in dit duel worden beslist.

Het niveau van teams op het noordelijk halfrond is de laatste tijd aanzienlijk gestegen, zoals rugbygokkers zagen tijdens de internationale valtests. Het was de laatste bijeenkomst van de selecties voor het 6-landentoernooi.

In november 2021 versloeg Engeland Australië en Zuid-Afrika. Wales versloeg ook Australië. Het belangrijkste is dat Ierland en Frankrijk Nieuw-Zeeland versloegen. De All-Blacks hadden namelijk sinds 2011 geen back-to-back verlies geleden.

Aanbevolen weddenschap op het Six Nations-toernooi

Omdat het een toernooi is met vijf tegenstanders, hebben verschillende landen elk seizoen het voordeel drie keer te ontvangen en zich slechts twee keer te moeten verplaatsen. De beste mogelijkheid is om drie keer te ontvangen en ook om in Italië te moeten spelen, het zwakste land met zes nederlagen in de laatste zes edities.

De beste kansen bij wedden op rugby is vaak inzetten op de tegenstanders van de Italianen. Maar bij rugby zijn de overwinningspercentages in eigen huis altijd groter. Voor deze editie van 2022 is een aanbevolen weddenschap inzetten op thuisoverwinningen voor Ierland, Wales en Frankrijk, die drie keer thuis zullen spelen.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.