regulatory-en

Six Nations Rugby Union sportweddenschappen

Rugby Union
Resultaat 1X2
1 2 Handicap
dinsdag - 01-02-2022
1
X
2
1
2

Wedden op Six Nations

Het 21ste Six Nations Championship werd eind oktober 2020 afgesloten, maar rugbyfans hoeven niet lang te wachten tot dit jaarlijkse en populaire toernooi weer begint. Vanaf februari 2021 strijden de gebruikelijke namen, Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Wales en Schotland, weer om de titel. En hoewel Engeland, Wales en Ierland het laatste decennium hebben gedomineerd, mogen Schotland en Frankijk niet op voorhand al worden afgeschreven. Ongeacht welk team u voor de titel tipt, bij bwin zit u met de laatste quoteringen altijd op de eerste rij.

Wedden op de winnaar van de Six Nations

In de eerste 90 jaar bestond dit Rugby Union toernooi uit slechts vijf teams. Italië werd in 2000 echter toegevoegd aan de competitie en dat is sindsdien niet meer veranderd. Tijdens het Six Nations Championship zijn er meerdere prijzen te winnen, inclusief de Grand Slam, die wordt uitgereikt aan het team dat alle vijf wedstrijden weet te winnen. De Triple Crown is een speciale prijs die alleen door Engeland, Schotland, Wales en Ierland gewonnen kan worden. Een team wint de Triple Crown als het wint van de andere drie. En er zijn ook nog cups te winnen in wedstrijden tussen twee bepaalde teams, zoals de Calcutta Cup, die gaat tussen Engeland en Schotland, de Millenium Trophy tussen Engeland en Ierland, de Doddie Weir Cup tussen Wales en Schotland, en nog drie andere cups. Bij bwin kunt u inzetten op de winnaar van al deze wedstrijden, en natuurlijk ook op de winnaar van het Six Nations Championship.

Live wedden op het Six Nations Championship

Volg bij bwin alle wedstrijden van het Six Nations Championship en zet live in op een variëteit aan wedopties. Terwijl u de wedstrijd ziet vorderen komen telkens nieuwe weddenschappen beschikbaar. Wie opent de score? Wie scoort de volgende try? Of welk team wint de helft? Met bwin’s live-weddenschappen op elke Six Nations-wedstrijd kunt u aan de hand van de laatste ontwikkelingen inzetten en vindt u de bijbehorende quoteringen.

Vind het laatste Six Nations nieuws en voorspellingen

Volg bwin’s speciale nieuwspagina voor het laatste wednieuws en voorspellingen voor het Six Nations Championship, zodat u goed voorbereid kunt inzetten op de rugbyweddenschap van uw keus.