regulatory-en

Wedden op de Rugby Union

Rugby Union Quoteringen

Rugby Union is wellicht niet de meest beoefende sport ter wereld, maar in sommige delen van de wereld is het een absolute nationale passie. Een simpele vooraankondiging van een toernooi als de jaarlijkse 6 Nations en de ogen van elke Ier, Schot, Welshman, Engelsman, of zelfs Fransoos en Italiaan, lichten op. Het hele rugbyjaar door zijn er vele geweldige wedstrijden en grote toernooien om op in te zetten, en bij bwin volgt u ze allemaal live en krijgt u geweldige quoteringen voor elke wedstrijd.

Wedden op Rugby Union

De komende maanden beloven veel spektakel met de 6 Nations dat in februari 2021 weer zal beginnen. Daarnaast is er de British and Irish Lions Tour in Zuid-Afrika om naar uit te kijken, alsmede Super Rugby, The Gallagher Premiership, de French Top 14, Guinness Pro 14, de Engelse Rugby Premiership en de European Rugby Champions Cup, om maar wat te noemen. Bij bwin zet u in op elke afzonderlijke wedstrijd en kunt u zelfs uw favoriet voor een toernooi naar keuze voorspellen.

Rugby Union winnaarsquoteringen

Rugby Union (vooral niet verwarren met Rugby League) is afgeladen met geweldige toernooien en dat betekent dat u kunt inzetten op vele potentiële winnaars. Na hun eindzege in de 6 Nations 2020, deels door geweldige optredens van Owen Farrell en Elliot Daly, is Engeland uiteraard de te kloppen ploeg in de volgende editie, en één van de favorieten voor de Rugby World Cup in 2023. Daarnaast is er de European Rugby Championship Cup, waarin Exeter Chiefs in oktober voor het eerst de titel opeiste door in de finale van titelverdediger Racing 92 te winnen; het nieuwe seizoen is reeds gestart en uiteraard vindt u bij bwin geweldige quoteringen voor dit toernooi alsmede alle toernooien die in 2021 aanvangen.