regulatory-en

Wedden op de Rugby Union

Rugby is een van de meest opwindende en spannende sporten die ooit heeft bestaan. Het is een echt complete contactsport. Bij elke wedstrijd van rugby union voel je de intensiteit van het spel. Ondanks het fysieke contact is de sport eigenlijk een eerlijk en beleefd spel.

Sporten en naar sport kijken zijn enkele van de leukste dingen om te doen. Sommige mensen doen echter nog iets meer om het kijken nog spannender te maken en dat is het doel van online sportweddenschappen, plaatsen op wie het seizoen zal winnen.

Rugby is heel populair bij liefhebbers van gokken vanwege de actie en intensiteit van het spel. Gokkers en rugbyspelers delen hetzelfde gevoel bij het nemen van risico's.

Rugby Union is geweldig om op te wedden

Rugby is de perfecte sport om op wedstrijden te wedden. Het is namelijk een spel met hoge scores. Het is zeer ongebruikelijk om een gelijkspel te zien in deze sport.

Het feit dat rugby een van de meest voorspelbare sporten ter wereld is (top 4-6 landen ontmoeten elkaar in de halve finale van het WK) maakt het des te aantrekkelijker voor gokkers.

De vorm van de dag is belangrijk

Een team met goed opgeleide en fysiek fitte spelers is sterker dan een team dat alleen vertrouwt op zijn talent. Rugbywedstrijden zijn goed gestructureerd en om te blijven winnen moeten coaches zichzelf voortdurend opnieuw uitvinden.

Voordat je de kansen van een rugby union-wedstrijd gaat beoordelen, moet je ook controleren of een van de beste spelers in het team geblesseerd is. Bovendien kunnen internationale wedstrijden betekenen dat enkele grote spelers afwezig zijn.

Aanbevolen weddenschap bij rugby

Met betrekking rugby zijn de odds vaak minder competitief. We hebben het immers over een spel met hoge scores, wat betekent dat het beste team het vaak haalt, daarom is inzetten met een handicap in veel gevallen een betere keuze.

Een 'converted try' levert in ruby union bijvoorbeeld 7 punten op, plus drie voor een drop of een penalty.

Andere populaire weddenschappen zijn inzetten op de winnende marge en de eerste poging.

Wed op de grote internationale rugby-wedstrijden

Naast individuele wedstrijden zijn er ook langetermijnkansen voor toernooien en competities. Zet bijvoorbeeld in op de winnaar van een bepaalde competitie. Vergeet zeker en vast ook de Rugby World Cup 2023 niet, die in Frankrijk zal plaatsvinden, de Six Nations en natuurlijk de Champions Cup.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.