regulatory-en
Rugby League
Rugby League
Resultaat 1X2
1 2 Handicap

Rugby League in 2022

De Rugby League is ontstaan uit een schisma die meer dan een eeuw geleden in rugby plaatsvond. Het is een sport die enorme afstanden, snelheid, behendigheid en fantastische balbehandelingsvaardigheden omvat.

Er is dit jaar veel om op te wedden in rugbycompetities, met een WK in het verschiet en een over het algemeen felle clubcompetitie om aan mee te doen.

Wedden op Super League 2022

Twaalf teams, waaronder 10 Engelse en twee Franse, zullen deelnemen aan het kampioenschap totdat ze spelen in de grote finale van de Superleague (wed op de Rugby Super League bij bwin).

Drievoudig titelverdediger St. Helens zal opnieuw het te kloppen team zijn. Geen enkel team heeft ooit vier grote finales op rij gewonnen en hun recente aankopen suggereren dat ze de komende jaren aan de top willen blijven.

De meeste teams zijn gevestigd in het noorden van Engeland, het traditionele bolwerk van de Rugby League.

Wed op de Challenge Cup 2022

De Challenge Cup is het belangrijkste bekertoernooi van de Rugby League en zal in 2022 zijn 121e editie vieren.

In de eerste ronde van het toernooi worden een aantal Amateur Championship- en League-teams uitgenodigd om deel te nemen, terwijl Super League-teams later als geplaatste teams gaan deelnemen.

St Helens Saints doen mee aan de Challenge Cup als titelverdediger en Wigan Warriors is het meest succesvolle team in de competitie, met 18 Challenge Cup-overwinningen op hun naam.

Wedden op de NRL 2022

Het Australian National Rugby League Championship (wed op de NRL bij bwin) is een van de beroemdste en meest gerespecteerde ter wereld in Rugby League.

Halverwege de wereld vind je tal van National Rugby League-actie, die plaatsvindt in Australië en Nieuw-Zeeland. De meest recente titels zijn in 2021 in handen gekomen van de Penrith Panthers, in 2020, de Melbourne Storm in 2018 en in 2019 de Sydney Roosters.

Wedden op WK 22

Aan het einde van dit jaar staan internationale wedstrijden centraal met de uitgestelde organisatie van de Rugby League World Cup in Engeland tussen 23 oktober en 27 november (wed op Rugby League World Cup bij bwin).

Met 11 landstitels in 15 edities is Australië de internationale maatstaf voor rugby 13.