regulatory-en

Wedden op politiek

Bij bwin wedden op politiek

Het laatste decennium heeft aangetoond dat het politieke landschap onvoorspelbaarder is dan ooit tevoren, en door de afwezigheid van duidelijke favorieten stijgen de quoteringen voor de uiteindelijke winnaar. Bij bwin zet u niet alleen in op de winnaar van de presidentsverkiezingen in de VS of Frankrijk, de verkiezing van de Duitse bondskanselier of Brexit, maar ook op een scala aan politiek gerelateerde andere soorten weddenschappen.

Soorten politieke weddenschappen

Naast het bepalen van uw favoriet voor de komende verkiezingen, biedt bwin ook een scala aan politiek gerelateerde andere wedsoorten. U kunt bijvoorbeeld inzetten op hoeveel staten de Republikeinen of Democraten winnen in de Amerikaanse Presidentsverkiezingen 2024, hoe groot de meerderheid van stemmen is van de winnende kandidaat of zelfs meer specifieke onderwerpen als lokale kandidaten, running mates en genomineerden. U kunt zelfs voorspellen welke partij de Popular Vote of de meeste staten wint. Maar u kunt niet alleen op politieke ontwikkelingen in de VS inzetten. Wie wordt bijvoorbeeld de volgende leider van de CDU? Wie de volgende Prime Minister? Of zelfs welk land als volgende uit de EU stapt, of de volgende Europees leider die zijn functie neerlegt. En dat is nog niet alles, u kunt ook inzetten op of een verkiezing voor of na een bepaalde datum zal plaatsvinden, of welk land als volgende een EU referendum organiseert.

De laatste quoteringen voor politiek

Momentopnames vormen, winnen of verliezen dramatisch de verkiezingen. Wij volgen de politieke evenementen en verkiezingen op de voet en updaten vervolgens onze quoteringen, zodat u voorafgaand en tijdens de ontwikkelingen verzekerd bent van de beste quoteringen voor de politieke ontwikkelingen wereldwijd. Of u op zoek bent naar de beste quoteringen voor Europese - of presidentsverkiezingen, bij bwin bent u aan het juiste adres. Politiek is doorspekt met intriges en drama, waardoor het zich prima voor een weddenschap leent. Kiezers veranderen van de een op andere dag van mening, terwijl media nieuwsberichten de wereld in slingeren die de uitslag van elke verkiezing kunnen beïnvloeden. Wedden op politiek is spannend en daagt uw kennis uit. Wordt dus onderdeel van de sleutelmomenten met bwin’s verkiezingsquoteringen en politieke inzichten.