PP_SC_955x300_6705_2016_CashOutLaunch

Houd zelf controle over jouw weddenschappen!

Ervaar onze nieuwe feature voor sportweddenschappen: Cash Out!

Met deze nieuwe feature kun jij jouw weddenschappen laten uitbetalen wanneer jij dat wilt! Of dit nu midden in een evenement is of zelfs vooraf.

Optimaliseer je winst, minimaliseer je verlies en houd zelf controle over jouw weddenschappen.

Zo gebruikt u Cash Out:

 1. Log in en plaats een weddenschap naar keuze.
 2. Selecteer het tabblad Cash Out dat zich naast het wedstrookje bevindt. Selecteer "Mijn weddenschappen" naast het wedstrookje voor live wedden.
 3. Selecteer de weddenschap die u wilt laten uitbetalen met Cash Out.
 4. Accepteer de eenmalige Deelnamevoorwaarden.
 5. Wacht op de bevestiging voor de Cash Out.

FAQ Cash Out

V: Welke soorten weddenschappen kunnen worden uitbetaald met Cash Out?
A: Cash Out is van toepassing op enkelvoudige weddenschappen, combi-weddenschappen, weddenschappen voor de wedstrijd en live wedden.

V: Wanneer kan ik Cash Out gebruiken?
A: Cash Out is direct beschikbaar wanneer een voor Cash Out in aanmerking komende weddenschap is geplaatst, zelfs voordat de wedstrijd is begonnen.

V: Is Cash Out altijd beschikbaar?
A: Nee. Er zijn een aantal scenario's waarbij Cash Out niet beschikbaar is, inclusief maar niet beperkt tot:

 • Bepaalde soorten weddenschappen of evenementen.
 • Systeemweddenschappen.
 • Weddenschappen die zijn geplaatst met een FreeBet.
 • Wedddenschappen die zijn geplaatst met bonusgeld.
 • Combi+ weddenschappen.
 • Wedddenschappen die zijn geplaatst met PROTEKTOR.
 • Weddenschappen waarbij de uitbetalingswaarde 0 is.
 • Weddenschappen die worden geplaast binnen actie-aanbiedingen.

V: Hoe weet ik of ik Cash Out kan gebruiken?
A: Alleen weddenschappen met een actieve "Cash Out"-button kunnen worden uitbetaald via Cash Out. Voor de weddenschappen voor de wedstrijd is de Cash Out-optie beschikbaar in de "Cash Out"-sectie naast het wedstrookje. Voor live wedden is de Cash Out beschikbaar in de "Open"-sectie onder het tabblad "Mijn weddenschappen".

V: Hoe wordt het uit te betalen bedrag berekend?
A: Het uit te betalen bedrag wordt berekend op basis van de oorspronkelijke inzet, de status van de selecties die zijn ingevuld en de actuele prijs van de onverwerkte selectie of selecties (combi-weddenschappen). Dit kan resulteren in een bedrag dat hoger of lager is dan de oorspronkelijke inzet.

V: Waar kan ik de Deelnamevoorwaarden vinden?
A: De Deelnamevoorwaarden vindt u hier.

Cash Out hoofdpunten:

 • Weddenschappen die groen zijn uitgelicht geven aan dat de uitkering hoger is dan het ingezette bedrag. Weddenschappen die geel zijn uitgelicht geven aan dat de uitkering lager is dan het ingezette bedrag.
 • Weddenschappen die worden aangegeven als "Momenteel niet beschikbaar" zijn tijdelijk niet beschikbaar voor uitbetaling met Cash Out.
 • Weddenschappen die worden aangegeven als "Niet beschikbaar voor deze weddenschap" zijn niet beschikbaar voor uitbetaling met Cash Out.

Wed nu!

De uitvoerder van deze website is CASINO KURSAAL OOSTENDE SA, een onderneming geregistreerd in België onder ondernemingsnummer BE 0414.052.319 en is gevestigd te Kursaal-Oosthelling 12, 8400 Oostende, België. Licentienummer A + 8085.
Online wedden wordt uitgevoerd door CKO Betting NV, een onderneming geregistreerd in België onder ondernemingsnummer BE 0817.340.410 en is gevestigd te Kursaal-Oosthelling 12 8400 Oostende, België. Licentienummer FA + 119162.