regulatory-en

Nascar 2022

Nascar is een extreem populaire sport in de Verenigde Staten, vooral in de zuidelijke staten van het land. Vrijwel elk weekend van het jaar is er een grote race door het hele land in de aanloop naar het einde van het seizoen, wanneer een Nascar Cup-kampioen wordt gekroond.

De motorsport van uitmuntendheid in de VS

Nascar-gokkers kunnen wedden op de winnaar van elk van deze races en op de winnaar van het Nascar Cup-kampioenschap (wed op de Nascar Cup Series bij bwin). Het is het meest competitieve kampioenschap voor de Xfinity Series en de Truck Series.

De overgrote meerderheid van de races (34 van de 36) wordt gereden op een ovaal circuit van 1,6 kilometer tot 3,2 kilometer lang met schuine hoeken. De inaugurele race is traditioneel de Daytona 500 in februari. Het seizoen eindigt in november.

Het eerste deel van het seizoen bestaat uit 26 races. Na deze races kwalificeren de beste 16 coureurs zich voor de NASCAR play-offs, bekend als de Chase, een reeks van 10 races die de kampioen van de Cup Series bepaalt.

Aanbevolen weddenschap Nascar

Tijdens een race spelen verschillende factoren een rol bij het kiezen van de winnaar uit de 40 coureurs op het circuit. Een ongeval, mechanisch defect of zelfs een fout op de pitstraat kan de kans van een coureur om te winnen doen ontsporen.

Omdat pileups vrij vaak voorkomen, is het een aanrader om te wedden op de winnaar van het seizoen, aangezien deze weddenschappen ook het hele jaar door slechts kleinere schommelingen kunnen vertonen. Eén race ontspoort niet een heel seizoen totdat de play-offs beginnen.

Wed op Nascar in 2022

Het Nascar Cup-seizoen van 2022 wordt al aangeprezen als een monumentale verandering.

Nascar-gokkers verwachten dat dit seizoen het seizoen zal zijn dat deze races naar een nieuw tijdperk van innovatieve auto's zal brengen met de sterren die ze besturen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel beweging is in de markt voor coureurs en teams. Brad Keselowski en Kurt Busch behoren tot de elite-coureurs die voor het komende seizoen van stoel zijn gewisseld.

Om motorsportevenementen met passie te beleven, plaats online sportweddenschappen bij bwin.