regulatory-en

Wedden op motorsport

Ben je een liefhebber van wedden op motorsport? Verhoog de spanning van de race met een weddenschap. Bij bwin kun je wedden op alle Grand Prix motorraces. Plaats je weddenschap op de winnaar van het kampioenschap of op de zegevierende fabrikant, op de winnaars van de afzonderlijke races of op de drie coureurs die het podium gaan delen. Wil je meer weten over wedden op sport bij bwin? Kijk op onze pagina Wat je moet weten over wedden op sport voor uitleg en tips.

Wedden op de Motor GP

Van maart tot november jagen de Grand Prix coureurs hun prototype machines over de circuits. Spannende achtervolgingen en huiveringwekkende staaltjes stuurmanskunst brengen de liefhebbers van de motorsport in alle uithoeken van de wereld op de banken. De Motor GP wordt al jarenlang gedomineerd door de Europese coureurs en vooral Valentino Rossi en de Spaanse armada ontkurken regelmatig de Champagne. bwin biedt statistieken over eerdere winnaars van elke GP race, evenals de vorm van de dag en de testresultaten, zodat je goed voorbereid aan de start verschijnt wanneer je jouw weddenschap plaatst. Met de verschillende wedmogelijkheden en interessante quoteringen van bwin hoef je geen moment van het GP seizoen te missen.

Wedden op andere motorsportevenementen

Motorsportfans kunnen bij bwin natuurlijk ook wedden op motorraces buiten de top categorie en op andere snelheidssporten. Vooral de Formule 1 wordt steeds populairder als wedsport. Onze Nederlands/Belgische hoop Max Verstappen zal daar in de nabije toekomst zeker geducht aan meewerken.

Live wedden op motorsport

Alsof je langs het circuit zit en in de brullende herrie je plan trekt... Live wedden, waarbij je inzet terwijl je de race volgt, is het toppunt van spanning. Kijk hier op welke motorraces je live kunt wedden bij bwin.

Wed op elke sport die je leuk vindt

Behalve op gemotoriseerde sporten kun je bij bwin wedden op heel veel andere sporten. Op onze website vind je er meer dan 90! Voetbal natuurlijk, maar ook tennis, wielrennen en vechtsporten. Elke dag hebben we leuke nieuwe weddenschappen en geweldige quoteringen in al je favoriete sporten.