regulatory-en

Wedden op motorsport

Als het gaat om online sportweddenschappen, is er geen betere plek dan bwin om van autosport te genieten.

Geen foutenmarge bij het wedden op Moto GP

In de MotoGP zijn de foutenmarges aanzienlijk kleiner. Om dit in context te plaatsen: het gebied van elke band dat in contact staat met de weg is ongeveer even groot als een creditcard - niet iets dat je je wilt voorstellen bij meer dan 200 km/u. Dat betekent bijna man-tegen-man racen en fantastische menselijke gevechten.

Snel vooruitgaan in de MotoGP is belangrijk, maar precisie is wat een race voor een rijder wint: dat betekent het maximaliseren van je hellingshoek. Sportweddenschappen in Moto GP houden rekening met veel parameters om de winnaar van een race te bepalen.

MotoGP heeft geen teamradio en – halleluja – nauwelijks pitstops. Als gevolg hiervan is racen veel puurder, ononderbroken en veel meer gedreven door coureursvaardigheid dan door strategie. De enige informatie die aan teamrijders wordt doorgegeven, is via een pitbord, waarvan ze een kortstondige glimp opvangen op het rechte stuk van de pit.

Als je het hebt over atleten die elke keer dat ze racen hun leven op het spel zetten, zijn er maar weinig sporten die in de buurt komen van MotoGP.

Wedden op Moto GP in 2022

We weten niets over jou, maar als wij naar sport kijken, houden we ervan als er dingen gebeuren. Als we deze vergelijking wetenschappelijk maken, dan scoort MotoGP heel hoog op de fun meter. Moto GP-weddenschappen zijn ongelooflijk spannend, waarbij een andere racer regelmatig de volgende race wint.

Marc Marquez is al vele seizoenen een fenomeen in de MotoGP en zal opnieuw in het middelpunt van de belangstelling staan. De Spaanse coureur won tussen 2013 en 2019 6 titels in de koningsklasse, maar hij heeft last ondervonden van terugkerende blessures waardoor hij een seizoen lang niet goed presteerde.

Zo zijn Joan Mir en Fabio Quartararo elkaar de afgelopen twee seizoenen opgevolgd op de lijst. Wed nu op de winnaar van het MotoGP Wereldkampioenschap 2022 bij bwin.

Wedden op de lagere klassen

De MotoGP-categorie heeft de beste racers en motorfietsen ter wereld met geweldige sponsors achter hun teams.

Het chassis en frame van alle klassen zijn prototypes en de MotoGP- en Moto3-motoren zijn ook prototypes, maar de motoren uit de Moto2-klasse gebruiken productiemotoren.

De Moto3's gebruiken een 250 CC met een 60 pk eencilindermotor. De Moto2's gebruiken een 765 CC driecilindermotor met zo'n 140 pk. Plaats ook jouw Superbike-weddenschappen bij Bwin.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.