undefined

Bonus tot €100 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en
Voetbal
Resultaat 1 x 2
Meer/minder dan
Handicap 0:1
1
X
2
Doelpunten
Meer dan
Minder dan
1
X
2
Tennis
1 2 - Wie wint?
Wie wint de set?
Totaal aantal wedstrijden - match
1
2
1
2
Wedstrijden
Meer dan
Minder dan
Basketbal
Spellijnen
1ste helft
Money Line
Spread
Totaal
Money Line
Spread
Totaal
IJshockey
Spellijnen
Money Line
Spread
Totaal
Volleybal
1 2 - Wie wint?
Set-winnaar
Totaal aantal punten
1
2
1
2
Punten
Meer dan
Minder dan

Live wedden

Live betting, het toppunt van spanning

Voor echte voetbalenthousiasten gaat er niets boven live betting: je inzet doen terwijl je de wedstrijd volgt via onze live stream. Net als de trainer in de dug-out moet je snel en beslist reageren op de gebeurtenissen op het veld. Een doelpunt, een blessure of een rode kaart kunnen in één keer alle voetbal voorspellingen teniet doen. Kun je direct de juiste tactische maatregelen nemen en profiteren van nieuwe kansen?

De meeste wedmogelijkheden

Nergens vind je zoveel mogelijkheden om live te wedden op voetbal als bij bwin. Wed op de winnaar of de eindstand. Op het aantal doelpunten, op het team dat het volgende doelpunt scoort, op het tijdstip van de doelpunten, of kies een van de kansrijke combiweddenschappen. Voor elke voetbalwedstrijd waarop je live kunt wedden zijn er tientallen mogelijkheden om in te zetten.

Wed live op je favoriete competitie

Bij bwin kun je voetbalwedden op bijna elke competitie ter wereld, en een aantal van de belangrijkste wedstrijden streamen we live. Volg je de Champions League of de Premier League? Ligue 1, de Eredivisie of de Jupiler Pro League? Of wil je je voetbalkennis ten gelde maken op het WK toernooi? Kijk voor je een live bet plaatst op welke wedstrijden je live kunt wedden. Voor nóg meer spanning en nóg meer kansen om je tactisch inzicht te benutten.

Live wedden op tennis

Na voetbal is tennis de populairste live betting sport bij bwin. Volg het verloop van de match, kijk goed naar de houding van de spelers en stel je voorspellingen bij naar aanleiding van de gebeurtenissen op de baan. Verliest een speler veel eerste services? Heeft de favoriet moeite met het tempo van zijn jongere tegenstander?

Ook bij live wedden op tennis kun je op veel verschillende resultaten inzetten. Op de match- of toernooiwinnaar natuurlijk, maar ook op elk punt, game of set of op tie-breaks. Bij bwin vind je het hele jaar door live weddenschappen op alle belangrijke tennistoernooien, van de Grand Slams tot de ATP World Tour en de Davis Cup.

Live wedden op andere sporten

Live bets kun je bij bwin ook plaatsen op andere sporten, zoals bijvoorbeeld basketbal en ijshockey. Samen met voetbal en tennis, behoort basketbal tot de top 5 van de wedsporten. bwin volgt de NBA, All Stars, Euroleague en andere competities op de voet, en de belangrijkste wedstrijden streamen we live. Wissels en persoonlijke fouten kunnen de kansen op elk moment doen keren en bij een supersnelle sport als basketbal vraagt live wedden het uiterste van je spelinzicht en concentratie.

Meer weten over live wedden?

Op onze Vraag & Antwoordpagina leggen we uit hoe live betting precies in zijn werk gaat.

Veilig live wedden

Zo'n 20 miljoen mensen maken regelmatig een gokje bij bwin. Als de grootste aanbieder van online sportweddenschappen hebben we een naam hoog te houden. Bij bwin kun je wedden op meer dan 90 sporten en je vindt er altijd interessante quoteringen en speciale acties. Maar wat zeker zo belangrijk is: we voldoen aan alle wettelijke voorschriften voor online bookmakers en regels voor veilig online betalingsverkeer. Wedden bij bwin is altijd veilig wedden.