undefined

Bonus tot €120 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en
Hoogtepunten
Spellijnen
Money Line
Spread
Totaal

IJshockey quoteringen

IJshockey is bij ons nooit zo populair geworden als in bijvoorbeeld Rusland, Canada of de US, maar ook in ons land heeft deze keiharde sport trouwe fans die de grote competities en toernooien op de voet volgen. Hoor je daarbij? Dan kun je bij bwin je kennis en inzicht inzetten in alle competities. Van onze eigen Belgisch-Nederlandse BeNe league tot de NHL (ook de play-offs en Stanley Cup), NCAA (College), IIHF WK, Olympische Spelen en de Russische en Scandinavische leagues. Op onze Sportweddenschappen pagina kun je lezen hoe de quoteringen voor ijshockey en andere sporten tot stand komen.

Veel verschillende wedmogelijkheden

Wedden op ijshockey bij bwin is nog leuker en spannender door de vele verschillende kansen waarop je kunt inzetten. Wed op het aantal doelpunten, op de verschillende speelperioden of op het eerste doelpunt. Verhoog je kansen met wedden op 3-weg en spreads en nog veel meer.

Wedden op andere wintersporten

Bij bwin willen we iedere sportliefhebber iets bieden. Daarom komen ook de fans van de traditionele wintersporten ruimschoots aan hun trekken. Tijdens het seizoen hebben we leuke weddenschappen en interessante quoteringen voor alpine ski en langlaufen. Zelfs op heel kleine wintersporten als curling kun je bij ons wedden.

Kies uit meer dan 90 sporten

Op de website van bwin vind je elke dag veel nieuwe weddenschappen. We volgen de seizoenen en staan vooraan bij alle nationale en internationale wedstrijden. Of het nu gaat om voetbal of Formule 1, om wielrennen of vechtsporten, we hebben altijd geweldige quoteringen, speciale acties en insidertips.

bwin, voor het plezier en de veiligheid

Met zo’n 20 miljoen klanten die regelmatig een kansje komen wagen, is bwin wereldwijd de grootste naam in online wedden. We werken er hard aan om dat te blijven. Met een mooie en overzichtelijke website, originele wedmogelijkheden en een onberispelijke dienstverlening. Wedden op je favoriete sport is leuk en veilig bij bwin. Vanzelfsprekend voldoen we aan alle wettelijke regels en volgen we de voorschriften voor veilig online betalingsverkeer.