regulatory-en

IJshockey wedden

Bij bwin wedden op ijshockey

IJshockey is wellicht het bekendst door de grootse internationale clashes tijdens de winterspelen of enorme aanzien in Noord-Amerika, en dan de NHL en Stanley Cup in het bijzonder. Wat minder bekend bij het grote publiek zijn de eveneens hoog aangeslagen Europese competities, waaronder de Duitse DEL, de Zwitserse National League, de Zweedse SHL en natuurlijk de Russische Kontinental Hockey League, met toeschouwersaantallen die vergelijkbaar zijn met voetbal. Daar bovenop zijn er nog de Champions Hockey League en IIHF Continental Cup, waarin Europa’s grootste teams met elkaar uitmaken wie de beste is. Waar eerstgenoemde wordt gedomineerd door Frölunda HC, is laatstgenoemde beduidend minder voorspelbaar en werd het de laatste jaren gewonnen door teams uit Denemarken, Wit-Rusland, Kazachstan en ook het Engelse Nottingham Panthers. Bij bwin vindt u de beste quoteringen voor elke clash van de NHL tot de grootste Europese toernooien en competities.

IJshockey quoteringen

Of u net komt kijken of al flink heeft ingezet op ijshockey, deze sport is een van de spannendste om naar te kijken en op te wedden. Laat u pakken door de snelheid, skills en fysieke krachtmeting. Als u wilt wedden op een ijshockeywedstrijd, of het de NHL, internationaal of Europees is, dan vindt u bij bwin een ruim aanbod aan wedopties, alle voorzien van geweldige quoteringen. Verwacht u een verrassende zege van een underdog? Zet in op de uitslag naar keuze. Een voorgevoel wie de President’s Trophy, Stanley Cup of een ander toernooi wint? Vind geweldige kampioensquoteringen bij bwin! U kunt zelfs wedden op individuele spelersprijzen als u denkt dat een bepaalde speler gedurende het hele seizoen op zijn top presteert.

Live wedden op ijshockey

Check bwin’s speciale live-wedden pagina voor de laatste in-play quoteringen voor sommige van de grootste wedstrijden van het seizoen. U vindt geweldige live-weddenschappen met bijbehorende quoteringen voor zowel club als internationale wedstrijden. U hoeft niet tot de winterspelen in 2022 te wachten om in te zetten op spannende ijshockeyclashes, het hele jaar door bieden we de nieuwste quoteringen en spannende live-weddenschappen voor uw entertainment en om van u een nog grotere ijshockeyfan te maken!

Het laatste ijshockeynieuws op bwin

Op zoek naar het laatste ijshockeynieuws? Op bwin’s nieuwspagina vindt u de laatste weetjes, voorspellingen en interviews, zodat u goed geïnformeerd kunt wedden op een weddenschap naar keuze.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Multi Generator
-10000 - +900
Voorkeur voor NHL
Selectie toevoegen
Selectie draaien
5,00 USD inzet betaalt uit:
-.-- USD
Aan wedstrookje toevoegen