regulatory-en

Wedden op handbal

Waar gehandbald wordt, is bwin erbij met verschillende leuke wedmogelijkheden. De Bundesliga en Liga Asobal, de Champions League en EHF Cup, de Olympische Spelen, het EK en WK… handballiefhebbers kunnen hun kennis en spelinzicht inzetten in hun favoriete competities en toernooien. ‘s Werelds grootste aanbieder van sportweddenschappen heeft altijd geweldige quoteringen op de einduitslag, handicap, ruststand en winnaar. Op onze Sportweddenschappen pagina kun je lezen hoe we deze quoteringen berekenen.

Handbal is een fascinerende wedsport

Handbal is een snelle en fysiek harde sport. Er wordt veel gescoord, wat het aantrekkelijk maakt om naar te kijken en razend spannend om op te wedden. Naast weddenschappen op de winnaar kun je bij bwin bijvoorbeeld wedden op het aantal doelpunten en het scoreverloop. Net als bij voetbal en andere teamsporten komt er de nodige strategie en tactiek bij kijken. Wedders die zich verdiepen in een bepaalde competitie en de teams en de spelers analyseren maken dan ook meer kans om de odds te verslaan.

Wed op elke sport die je wilt bij bwin

In ’s werelds grootste online arena komt iedere sportliefhebber aan zijn trekken. We hebben meer dan 90 verschillende sporten waarop je kunt wedden, van grote wedsporten als voetbal en tennis tot sporten die in ons land een select gezelschap fans hebben, als bijvoorbeeld American Football en cricket. Behalve handbal zijn vooral basketbal en volleybal populaire zaalsporten bij de wedders.

Plezierig en veilig wedden op sport

Zo’n 20 miloen mensen wedden regelmatig op hun favoriete sport bij bwin. Deze grote, trouwe klantenkring proberen we elke dag zoveel mogelijk te bieden: de leukste weddenschappen, de beste quoteringen, speciale acties en promoties, behulpzame statistieken en tips van insiders. En natuurlijk een onberispelijke service. Bwin voldoet aan alle wettelijke voorschriften voor online bookmakers en volgt de richtlijnen voor veilig online betalingsverkeer. Wedden bij bwin is veilig en vertrouwd.