regulatory-en

Wedden op golf

Golf is een van de tien meest populaire sporten ter wereld. Wed op golf, waarvan naar schatting 450 miljoen mensen fan van zijn. Dit spel bestaat uit het proberen met zo min mogelijk slagen een balletje in een gaatje te krijgen.

Golf is een van de weinige sporten waar de gemiddelde persoon kan concurreren en dezelfde prestaties kan leveren als de profs. Een gemiddelde speler zal nooit op de court van Wembley spelen of een balletje slaan op Roland Garros; maar je kunt echter wel op de 18e hole op Pebble Beach spelen of een naderingsschot nemen op de Old Course-green.

Golf is ontspannend om op te wedden

Golf is heel ontspannend, net als een soundtrack zonder duidelijke verandering in toon of ritme, alleen het geluid van het af en toe sissen van de bal na een swing en een beleefd applaus van het publiek.

Er is geen betere manier om de tijd uit het oog te verliezen dan te kijken naar een sport die buiten wordt beoefend, in een groene omgeving, midden in de natuur, zonder indicatie van de tijd die verstrijkt. Er gaat geen zoemer af, geen overtredingen, geen gezang van de menigte, geen opgewonden kreten van de commentator. Alleen de passage van mild, homogeen en onopvallend weer.

Golf gaat over het leven. Golf trekt gokkers aan omdat er een aangename en positieve sfeer is ingebouwd in de intense competitie van het toernooi. Dit is wat we allemaal willen in ons dagelijks leven.

Vooruitgang in technologie heeft de odds beter gemaakt

Sinds de komst van HD-televisie is het een van de meest vermakelijke sporten om naar te kijken en om op te wedden. HD maakte een enorm verschil voor de zichtbaarheid van golf door de mogelijkheid om beelden in super slow motion te tonen, over holes te zweven en de vlucht van de bal te volgen.

Golf heeft een reeks regels die bijna onveranderlijk zijn, met slechts kleine aanpassingen om veranderingen in uitrusting en golfbanen weer te geven.

Wedden op grote golftoernooien

De odds voor grote golftoernooien zijn beschikbaar. De eerste ontmoeting van het seizoen nadert: 7 april. Plaats een weddenschap op de winnaar van de US Masters of golf op de Augusta National green van 7-10 april.

Voor gokkers die een vroege weddenschap op de winnaar willen plaatsen, is het belangrijk om de waarde te bepalen van golfers die in de running zijn voor een groot seizoen, wat hun kansen aanzienlijk zal verminderen naarmate we dichter bij elk van de vier grote evenementen komen. Een goed advies is daarom om je te concentreren op golfspelers van wie de capaciteiten, het potentieel of de voortgangssnelheid worden onderschat.

De 4 majors van het seizoen vinden plaats gedurende 4 opeenvolgende maanden tussen april en juli. Wanneer de beste golfers in juli op de Open eindigen, moet je negen maanden wachten tot de volgende gelegenheid om de gemiste holes goed te maken. Wed nu op de winnaar van het Open Championship in St. Andrews tussen 14 en 17 juli 2022.