regulatory-en

Wedden op golf

Golf sportweddenschappen

Golf is een één van de grootste sporten in de wereld waar miljoenen in verdiend worden. Het is niet voor niets dat Tiger Woods lang één van de bestbetaalde atleten in de wereld was. Golf neemt de laatste jaren aan populariteit toe in België en ook gokken op golf zit in de lift. Golf is een uiterst competitieve sport met grote toernooien over de hele wereld en dat maakt het heel interessant om te wedden op golf.

Als je wilt wedden op golf, dan is er keuze genoeg met betrekking tot odds. De meest voorkomende weddenschap is natuurlijk gokken op de winnaar van een bepaald toernooi, maar er zijn nog meer odds om op in te zetten. Je kunt ook inzetten op het aantal hole in ones, 2-bal en 3-bal weddenschappen, de winnende score of wie er aan kop staat na de eerste dag van een toernooi.

Wedden op grote golftoernooien

Wil je wedden op de aankomende golftoernooien van dit jaar en de volgende jaren? De oude favorieten zoals Tiger Woods zijn van het toneel verdwenen en daarom is het uitkijken naar Dustin Johnson, Justin Thomas en jonge sterren zoals Rory Mcllroy en Jordan Spieth. Van de grote PGA Tour tot kleinere toernooien, wedden op golf is het hele jaar mogelijk. De meeste bekende golfevenementen zijn de tours. Dit zijn seizoenen waarin meerdere toernooien zitten.

Overal in de wereld zijn hele hele jaar interessante toernooien te vinden. Bij bwin kun je daarom inzetten op alle grote grote golftoernooien zoals de Ryder Cup, de Masters, de US Open, de British Open en natuurlijke alle evenementen van de PGA Tour. The Majors vinden zowel in Europa als in de Verenigde Staten plaats. De US PGA en Europese PGA tours bestaan respectievelijk uit 45 en 52 toernooien per jaar, maar het zijn de Majors die het populairst zijn. De Ryder Cup wordt elke twee jaar georganiseerd tussen een team golfers uit de VS en een team golfers uit Europa.

Voordelen wedden op golf

Het grootste voordeel van wedden op golf is dat golf ten opzichte van andere sporten heel onvoorspelbaar kan zijn. De winnaar voorspellen bij een golftoernooi is daarom geen eenvoudige klus. In vergelijking met andere sporten spelen bij golf heel wat verschillende factoren mee, zoals de weersomstandigheden, die bepalen welke golfer met de hoofdprijs naar huis mag. De grotere toernooien zijn door de deelname van de toppers over het algemeen wel iets makkelijker te voorspellen dan kleinere toernooien.

Golf is uiteindelijk een vrij eenvoudige sport en ook het wedden op golf is eigenlijk een simpel proces. Wanneer je gaat wedden op golf, zal het kijken van een wedstrijd of golftoernooi nog spannender zijn. Wedden op golf is de beste manier om de sport nog beter te begrijpen en te gaan waarderen. Wedden op golf is relatief eenvoudig te begrijpen en ook toegankelijk voor onervaren golf fans. Met bijna wekelijks een ander golftoernooi is wedden op golf heel aantrekkelijk. Gokken op golf is ontzettend leuk en het bekijken van een golftoernooi is vele malen spannender en opwindender wanneer je een gokje plaatst.

Ben jij een fan van golf weddenschappen? Wedden op golf doe je bij bwin!