regulatory-en

Zaalvoetbal

Futsal is te vergelijken met gewoon voetbal maar wordt gespeeld op een harde ondergrond met een klein binnenveld met vijf spelers, van wie er één de keeper is. De talenten die worden benadrukt voor succes zijn balcontrole in kleine ruimtes, techniek en creativiteit.

Hoewel er geen officiële ranglijst is, zijn Brazilië en Spanje de twee landen die het zaalvoetbal domineren in de categorieën voor dames en heren.

De belangrijkste nationale kampioenschappen met FIFA-regels zijn de Liga Nacional in Spanje, Liga Portuguesa, Superliga Rusa in Europa, Liga Brasileira en Campeonato in Argentinië voor Zuid-Amerika.

Plaats online sportweddenschappen op alle soorten sporten om meer pit te geven bij het kijken naar een sportwedstrijd.

Aanbevolen weddenschap zaalvoetbal

Futsal heeft één bijzonderheid, het is een extreem dynamische sport met veel goals door de constante aanvallen die tijdens een wedstrijd plaatsvinden.

Futsal-wedstrijden eindigen bijna nooit op 0-0. De afmetingen van het speelveld en de intensiteit waarmee deze sport wordt beoefend maken deze uitkomst zeer onwaarschijnlijk, dus het lijkt logisch dat inzetten op de "meer dan" of "minder dan" markt de voorkeursmarkt is voor het plaatsen van zaalvoetbalvoorspellingen.

Wedden op het eindresultaat van de wedstrijd blijft de meest traditionele weddenschap en vindt plaats op dezelfde manier als bij klassiek voetbal (wed op voetbal bij bwin).

Wedden op Futsal Euro 2022

De Futsal Euro, die momenteel in Nederland plaatsvindt, verwelkomt helaas geen publiek in de zaal. 16 selecties streven naar de gouden medaille. Veruit het meest succesvolle team is Spanje, dat er zeven won in elf edities en nooit slechter dan de derde plaats heeft gepresteerd.

Portugal, dat een gouden generatie heeft, is een van de favoriete landen sinds de Zuid-Europeanen het WK in 2021 wonnen, evenals het laatste EK na strafschoppen tegen Spanje (wed op EK zaalvoetbal bij bwin).

Wed op de American Futsal Cup 2022

Van 29 januari tot en met 6 februari 2022 vindt in Paraguay de Copa América de Futsal plaats. Van de gekwalificeerde teams heeft alleen Argentinië twee keer en Brazilië tien keer de grote competitie op het Zuid-Amerikaanse continent gewonnen. De eerste twee van de twee groepen A en B ontmoeten elkaar in de halve finales.

De competitie werd in 2019 afgelast en de titelverdedigers zijn de Brazilianen. Argentinië heeft een solide selectie met een groep die tweede is geworden in de laatste twee World Cups.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.