regulatory-en

Wedden op formule 1

Met de komeetachtige opkomst van onze eigen Max Verstappen is de populariteit van de Formule 1 in Nederland en België omhoog geschoten. En steeds meer autosportliefhebbers ontdekken de Formule 1 als een spannende wedsport. Bij bwin kun je het hele jaar door op de Formule 1 wedden. Buiten het seizoen kun alvast een gokje wagen op de ranglijst van het volgend jaar, en tijdens het seizoen zitten we vooraan op elk circuit, met goede quoteringen en veel verschillende wedmogelijkheden. Op onze Wedden op sport infopagina vind je algemene informatie over wedden op sport bij bwin.

De koning van alle snelheidssporten

Met races over de hele wereld en honderden miljoenen kijkers is de Formule 1 onbetwist de populairste gemotoriseerde sport. Coureurs als Niki Lauda, Ayrton Senna en Michael Schumacher zijn uitgegroeid tot legenden, en nu zorgt een nieuwe generatie voor strijd en spektakel op de circuits: Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Sebastian Vittel en niet te vergeten het wonderkind Max Verstappen. Wie spuiten volgend seizoen met de Champagne en welke racestal zal het veld domineren?

Formule 1 live

Wedden terwijl je kijkt naar een live stream van de Formule 1 race is het toppunt van spanning. Botsingen, bandenwissels of plotselinge regenval kunnen de kansen van het ene moment op het andere helemaal omgooien.

Wedden op andere sporten

Behalve op de Formule 1 kun je bij bwin een gokje wagen op een groot aantal andere sporten: meer dan 90 in totaal. Kijk ook eens naar onze quoteringen voor boksen, darts en voetbal. Met meer dan 20 miljoen mensen die regelmatig een gokje komen doen, is bwin de grootste online sportarena ter wereld. Die titel verdienen we elke dag weer met leuke weddenschappen, interessante quoteringen en een onberispelijke dienstverlening.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.