regulatory-en

Gokken op formule 1

Een wereldwijd sportfenomeen met honderden miljoenen fans en gokkers, staat Formule 1 aan de top van de autosport. Elke coureur aan de onderkant van de piramide droomt ervan om in een F1-stoel te kruipen en de top te bereiken in het zicht van de geblokte vlag.

Het staat allemaal in de titel van F1: het is nummer één in de autosport.

De beste chauffeurs en bouwers ter wereld

Geen enkele andere autosport kan bogen op zo'n rijke traditie in termen van zowel legendarische coureurs als autofabrikanten.

Elk F1-team is een technische krachtpatser op zich, maar sommige vertegenwoordigen het topje van de technologische ijsberg voor enkele van de grootste autobedrijven ter wereld.

De beste autofabrikanten ter wereld (Ferrari, Mercedes, Renault, enz.) huren de beste coureurs en ingenieurs in om zo snel mogelijk over een circuit te racen. Plaats een weddenschap op de winnaar van het constructeurskampioenschap op ons online gokplatform.

Het begin van een nieuw tijdperk

Met Lewis Hamilton dichter bij het einde van zijn carrière dan bij de start, bruist de selectie van coureurs om zijn plaats aan de top van de sport in te nemen. Zijn titel verliezen in de laatste ronde van de laatste race is hoe dan ook goed voor de F1, aangezien Lewis nu terug moet komen en proberen zijn achtste kampioenschap te winnen en agressief moet zijn om het record proberen te pakken.

Max Verstappen slaagde er afgelopen seizoen in de hegemonie van de Engelse coureur te doorbreken. De Nederlander verdiende dit kampioenschap van 2021. Hij stond bijna het hele jaar op nummer één, race na race. Wed vanaf nu op het coureurskampioenschap van 2022 bij Bwin.

Aanbevolen weddenschappen op F1 in 2022

Tijdens elke Grand Prix zijn de twee meest populaire soorten F1-weddenschappen: pole position tijdens de kwalificatie en racewinnaar. Bij een weddenschap op de Formule 1 is de winnaar op zondag vaak degene die de dag ervoor het snelst was in een ronde.

Een van de meest voorkomende kritieken op F1 is dat er niet genoeg inhaalacties zijn. Om dit te verhelpen wordt een nieuw kwalificatieformat getest. Dit betekent dat de kwalificaties ook wat punten opleveren.

De circuits zijn gevarieerd

Elk circuit is anders. Er zijn stratencircuits zoals Monaco (ja, 290 km/u op normale wegen!), nachtraces, technische races zoals Silverstone en woestijnraces. Een andere autocompetitie wordt beheerd door de FIA en is beschikbaar op ons online gokplatform, wed op de WRC bij Bwin.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.