regulatory-en

Gokken op formule 1

De Formule 1, een wereldwijd sportfenomeen met honderden miljoenen fans en gokkers, staat aan de top van de autosport.

Het zit allemaal in de titel van F1: het is nummer één in de autosport. Plaats weddenschappen op motorsport op ons online platform voor sportweddenschappen. Formule 1 test de grenzen van snelheid zoals geen enkele andere autosport dat doet en als zodanig is F1 een sport waar veel op gewed wordt.

De beste coureurs

Geen enkele andere autosport kan bogen op zo'n rijke traditie van race-titanen, zowel wat betreft legendarische coureurs als autofabrikanten die machines hebben gemaakt, die echt raketten met vier wielen zijn.

F1-coureurs brengen een groot deel van hun leven zittend door, maar ze behoren tot de meest complete atleten ter wereld. Een van de meest unieke uitdagingen waarmee coureurs worden geconfronteerd, zijn de herhaalde G-krachten die tijdens de kwalificatie en de race op het lichaam worden uitgeoefend.

De snelheid en schoonheid van de auto's, de moed van de coureurs, de geschiedenis en de helden, maar vooral het werk van het hele team zorgt voor een show waar je op kunt wedden.

De beste fabrikanten in de Formule 1

De Formule 1 heeft de hoogste snelheden, de snelste ronden en de krachtigste teams in de autosport: niets gaat sneller op een racecircuit dan een auto uit de Formule 1. F1-teams hebben indrukwekkende budgetten en bouwen elk jaar een nieuwe auto. Ze vertegenwoordigen het topje van de technologische ijsberg van enkele van de grootste autobedrijven ter wereld.

De motor van een F1-auto heeft over het algemeen dezelfde afmetingen als die van een toerwagen, maar is veel krachtiger. De motor neemt meer lucht en brandstof op met kortere zuigerslagen.

Sinds enkele seizoenen vinden er ook F1-races plaats met elektrische auto's. Zet nu in op de Formule E.

Aanbevolen type weddenschappen

De twee meest populaire soorten F1-weddenschappen zijn de pole position in de kwalificatie en de winnaar van de race. Bij het wedden op de Formule 1 kun je ook wedden op de coureurs die op het podium eindigen en op degenen die in de top 6 eindigen.

Een van de meest voorkomende kritieken op de F1 is dat er niet genoeg inhaalacties zijn. Om dit te verhelpen wordt een nieuw kwalificatieformat getest. Dit zijn de sprintkwalificaties die ook punten opleveren.

De circuits zijn gevarieerd

Elk F1-circuit is anders. Er zijn stratencircuits zoals Monaco, nachtraces, technische races zoals Silverstone en woestijnraces. Een andere autocompetitie wordt gerund door de FIA, wedden op het WRC doe je bij bwin.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.