regulatory-en

Wedden op formule 1

Een wereldwijd sportfenomeen met honderden miljoenen fans en gokkers over de hele wereld, de Formule 1 is het toppunt van de autosport. Elke F1-coureur aan de onderkant van de piramide droomt ervan om op een goede dag toch te kunnen winnen.

Online wedden bij bwin is een echte sensatie, die piekt bij het zien van de zwart en wit geblokte vlag.

Het zit allemaal in de F1-titel: het is de nummer één prijs in de autosport, niets komt nog maar in de buurt.

De snelste auto's met de beste coureurs

Geen enkele andere autosport kan bogen op zo'n rijke traditie van race-titanen, zowel wat betreft legendarische coureurs als autofabrikanten die machines hebben gemaakt, die echt raketten met vier wielen zijn.

Het begin van een nieuw tijdperk

Met Lewis Hamilton en Sebastian Vettel dichter bij het einde van hun carrière dan bij de start van hun carrière, zit de selectie van coureurs die zich haasten om hun plaats aan de top van de sport in te nemen boordevol talent.

Max Verstappen en Charles Leclerc zullen het komende decennium zeker en vast strijden om de kampioenschappen, en je kunt Lando Norris, George Russell, Esteban Ocon en Alexander Albon toevoegen aan de lijst van opwindende jonge coureurs die eraan komen.

Aanbevolen type weddenschappen

Tijdens elke Grand Prix zijn dit de twee soorten F1-weddenschappen die het meest worden geplaatst: die voor de pole position tijdens de kwalificatie en de winnaar van de race.

Een van de meest voorkomende kritieken op de F1 is dat er niet genoeg wordt ingehaald.

Als je op de Formule 1 wedt, is de winnaar op zondag vaak degene die de dag ervoor het snelst was in een kwalificatieronde.

De beste autobouwers ter wereld

Elk F1-team is een technische krachtpatser op zich, maar sommige vertegenwoordigen het topje van de technologische ijsberg van enkele van 's werelds grootste autobedrijven.

De beste autofabrikanten ter wereld (Ferrari, Mercedes, Renault, Lotus, enz.) huren de beste coureurs en ingenieurs ter wereld in om één ding te doen, een circuit zo snel mogelijk rijden.

Als je van racen houdt, is er voor gokkers niet veel beters dan te zitten nagelbijten tijdens de start en tijdens de strategische beslissingen die tijdens de race worden genomen.

De circuits zijn gevarieerd

Elk circuit is anders. Er zijn stratencircuits zoals Monaco (ja, 290 km/u op normale wegen!), nachtraces, technische races zoals Silverstone en woestijnraces. Het is een wereldwijde competitie die een jaar duurt, dus het is geweldig om gokkers uit Australië naar Europa te zien komen, van Brazilië tot Amerika en allemaal denkend aan de coureur die het verschil gaat maken tijdens de race.

Een andere autocompetitie die wordt beheerd door de FIA en beschikbaar is op ons online platform is WRC, wed op de rallysport bij bwin.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.