regulatory-en

Wedden op de Spelen

Miljoenen fans kijken uit naar het grootste sportfestival ter wereld: de Olympische Spelen. De competitie voor de gewilde gouden medailles vindt plaats van 23 juli tot 8 augustus 2021 in Tokio, Japan. De Zomerspelen 2020, ook bekend als Tokyo 2020, (her-)introduceert vijf sporten: honkbal/softbal, karate, klimsport, skateboarden en surfen. De Zomerspelen keren na 1964 voor een tweede maal terug in Japan, terwijl het land ook al twee Winterspelen heeft georganiseerd. In wat de grootste editie ooit lijkt te worden, verwelkomen de Spelen meer dan 12.000 atleten, die verspreid over 30 verschillende sporten de strijd aangaan, zoals boksen, basketbal, voetbal en tennis. En bij bwin vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten weddenschappen voor de Spelen: eindwinnaar, medailleweddenschappen en gouden medailles per land. Mis bij bwin niets van uw kans om goud te winnen!

Olympische quoteringen

Het Oude Griekenland is de geboortegrond van de Olympische Spelen, en hoewel ze destijds altijd in Olympia werden gehouden, organiseerde Griekenland tot dusver slecht twee moderne Spelen; de allereerste editie in 1896, en daarna nog eens in 2004. Door de afbeelding van Nike, de gevleugelde godin van de overwinning, op de medailles, hebben de moderne spelen sinds 1928 nog steeds een duidelijke connectie met hun klassieke voorbeeld. Elke vier jaar komen ‘s werelds meest getalenteerde atleten tezamen om eeuwige roem te vergaren in een brede variëteit aan sporten, van handbal en schermen, tot rugby en schieten, waardoor de Spelen tot de verbeelding van elke sportliefhebber spreekt. Met 23 gouden medailles is Michael Phelps tot op heden recordhouder, terwijl de VS met 1022, gevolgd door Rusland en Duitsland met 590, de landenranglijst aanvoert.

Olympisch wedden

Zodra de Olympisch vlam weer ontstoken is, groeit het aantal mogelijkheden om in te zetten op de Spelen tot een ongekende hoogte. Er zijn zeer veel sporten om uit te kiezen, zoals gewichtheffen, turnen, zeilen, judo en atletiek. Voorspel het land dat deze editie de meeste gouden plakken pakt. Of het land dat de meeste zilveren en bronzen wint in de sport van uw keuze. bwin biedt u de mogelijkheid om in te zetten op elke sport van de Spelen. Van individuele onderdelen als de 100 m, speerwerpen en zevenkamp, tot teamsporten als roeien, volleybal en voetbal. Grijp uw kans om goud te winnen met bwin’s geweldige Olympische quoteringen.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.