regulatory-en
Topcompetities
PDC Wereldkampioenschap
Wereld
1
Alle competities
Darts
Darts
1 2 - Wie wint?
Leghandicap
1
2
1
2
Jarred ColeENG
Dan ReadENG
Morgen / 08:30
1.87
1.83
+1,5
1.53
-1,5
2.35
Steve BrownENG
Neil DuffNIR
Morgen / 10:10
2.00
1.72
+1,5
1.60
-1,5
2.20

Wedden op darts

Darten is een wereldwijd fenomeen en onze site voor online wedden biedt jou de beste odds voor een van de meest opwindende barsporten.

Het is een één-op-één strijd tussen twee atleten en er is op het hoogste niveau geen ruimte voor fouten. Spelers hebben echt een gevarieerde reeks vaardigheden nodig die zich uiten in de tactische strijd van focus en precisie.

Er zijn honderden dartwedstrijden en toernooien over de hele wereld. De beste dartswedstrijden, met de beste spelers ter wereld, worden meestal live op televisie uitgezonden en kunnen rekenen op een enorm publiek, dat enthousiast naar elke actie van de spelers kijkt. Dit zorgt voor een feestelijke sfeer die bijdraagt aan de algemene opwinding.

Tips voor het wedden op darts zijn onder meer kennis van het spel, vorm van de speler en het format van de evenementen.

Aanbevolen weddenschap op darts

Darten is geen eendimensionaal spel. Er zijn veel mogelijkheden voor online wedden zoals het wedden op de winnaar van de wedstrijd, tot wie een ronde in 9 darts zal eindigen; ofwel een perfecte score van ten minste zeven triples 20, een triple 19 en vervolgens een dubbele 12 om te eindigen.

Hoogste check-out

De hoogst mogelijke checkout is 170, aangezien je 2 x 20 en 1 x cross target kunt gooien om de ronde te winnen. Finishen met een dubbel is verplicht. Het minimum is 2.

Wedden met handicap op darts

Aan het begin van enkele van de grootste darttoernooien ter wereld, is het noodzakelijk om te wedden op een speler met een bepaalde handicap, afhankelijk van het aantal sets of innings. Je moet ervoor zorgen dat deze elite spelers hun tegenstanders proberen te vernietigen, maar dat is een riskante manier van wedden.

Live wedden op darts

Dartswedstrijden gaan soms heel vlug en dit zijn vaak de meest dramatische momenten. Met de manier waarop een spelletje darts wordt gespeeld, blijft de mogelijkheid open voor live wedden op de juiste acties.

Wed op het PDC Wereldkampioenschap

Dit is het grootste evenement in de dartwereld en wordt georganiseerd eind 2022. Wed op het World Darts Championship bij bwin. Dit toernooi vindt elk jaar plaats en de favorieten van de gokkers zijn de laatste drie winnaars: Welsh Price, Scottish Wright en de grote Nederlander van Gerwen die deze competitie drie keer heeft gewonnen. Dit is het op één na beste totaal achter legende Phil 'the power 'Taylor.