regulatory-en
Topcompetities
PDC Wereldkampioenschap
Wereld
1
Alle competities
Darts
1 2 - Wie wint?
Leghandicap
1
2
1
2

Wedden op darts

Darts quoteringen

Een traditioneel kroegspelletje dat helemaal terugvoert tot 19de eeuw in het Verenigd Koninkrijk, maar als sport heeft darts de laatste jaren het wereldtoneel verovert dankzij immer groeiende prijzenpotten en publieksaantallen. Over het algemeen strijden twee spelers in een best-of-five sets, waarin in elke leg 501 punten moeten worden weggegooid. Triple 20 is de hoogst te behalen score met één pijl en de sleutel tot de zeer moeilijke nine-dart-finish, wat in darts als het summum van perfectie wordt beschouwd. Bij bwin vindt u de beste quoteringen voor nine-dart-finishes, alsmede de eerste/meeste/totaal aantal 180-ers, winnaars van toernooien en partijen, en veel, veel meer.

Wedden op darts

Opgericht in 1992 en sindsdien is de Professional Darts Corporation (PDC) uitgegroeid tot de grootste dartsorganisatie ter wereld. Van ranking-toernooien als het Wereldkampioenschap, de UK Open, World Matchplay, World Grand Prix, Grand Slam of Darts, Players Championship Finals het Europees kampioenschap, tot ongerankte toernooien als The Masters, Premier League Darts, World Cup of Darts, Champions League of Darts en PDC World Youth Championship, het dartseizoen zit boordevol grote toernooien om op in te zetten. De grootste darts events en wedstrijden volgt u via bwin en hier krijgt u geweldige quoteringen voor uw favoriet voor de winst.

Darts winnaarsquoteringen

De Nederlander Michael van Gerwen is met 34 PDC titels momenteel de beste speler in het veld en wordt voor elk toernooi waaraan hij meedoet ongetwijfeld tot de favorieten gerekend. Maar hij is zeker niet de enige kanshebber, spelers als Rob Cross, Peter Wright en Michael Smith, en daarnaast nog een keur aan nieuwelingen en underdogs, hebben ook hun zinnen gezet op een topprestatie in darts. Allen zijn ze van de partij als in december de PDC World Darts Championship in Alexandra Palace van start gaat, alwaar Peter “Snakebite” Wright zijn titel zal gaan verdedigen. Wie uw favoriet ook is, verzeker u bij bwin van geweldige quoteringen voor de eindoverwinning.

Op zoek naar darts wedtips?

bwin tipsters mikken altijd op bullseye met hun darts quoteringen en wedtips. Van het WK tot de Premier League en Grand Slam of Darts, de beste inzichten en analyses om goed geïnformeerd in te zetten vindt u bij bwin.