regulatory-en

Wedden op Cricket

Cricket is de meest populaire sport in India, Engeland, Nieuw-Zeeland en Australië. In deze regio's worden de wedstrijden regelmatig op televisie uitgezonden en tussen amateurs, buiten gespeeld.

Het Twenty20-formaat van cricket is misschien wel de meest interessante en mogelijk lucratieve vorm van cricket in vergelijking met andere populaire cricketformaten voor gokkers, zoals cricket voor testwedstrijden en eendaagse internationale wedstrijden.

Het testformaat vindt plaats over een periode van 5 dagen en geeft elk team twee rondes. Het One Day International-formaat geeft elk team 50 'overs'. Daarnaast geeft het Twenty20-formaat elk team slechts 20 overs per spel.

Aanbevolen weddenschap op cricket

Wedden op cricket houdt niet alleen het vooruitzicht in om te proberen te kiezen wie het spel zal winnen. De manier van wedden hangt meer af van de gokkers die ambities hebben voor alternatieve kansen tijdens een spel.

Innings

Innings zijn een manier om extra inzetten te plaatsen. Cricket innings-weddenschappen werken heel goed als het gaat om het voorspellen van het aantal runs dat een team zal scoren in een bepaalde inning.

De beste werper

Ben je een fan van de beste werpers die er zijn, zoals Ben Stokes? Dan is wedden op cricket iets voor jou! Bij deze cricketweddenschap moet je de naam voorspellen van de werper die het meeste aantal 'wickets' zal winnen in een bepaalde wedstrijd, serie of kampioenschap.

De beste cricket batsman

Als je een fan bent van de beste batsman van dit moment, dan gaat het waarschijnlijk over Virat Kohli? Bekijk dan zeker eens hoe je online op cricket kunt wedden! Bij deze cricketweddenschap moet je de naam voorspellen van de batsman die de meeste punten zal krijgen in een bepaalde wedstrijd, serie of kampioenschap. Er zijn ook verschillende markten voor deze cricketweddenschap - Denk aan Top Away Batsman en Top Series Batsman.

Wed op de T20 World Cup

Het grootste Twenty20-toernooi op de cricketkalender is de ICC World Twenty20. Dit toernooi wordt georganiseerd door de International Cricket Council (ICC) en wordt meestal om de twee jaar gespeeld in een van de grote cricketlanden in het vroege voorjaar.

Van de 16 landen zijn tien ICC-leden automatisch gekwalificeerd. We hebben het over Engeland, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Sri Lanka, India, Pakistan, Australië, West-Indië, Zimbabwe en Bangladesh. Plaats nu je weddenschappen op de World Twenty20 bij bwin.

Wed op The Ashes

De reeks testcricketwedstrijden, gespeeld tussen Engeland en Australië voor The Ashes, vindt plaats tussen 8 december en 18 januari 2022.

Een Ashes-serie bestaat traditioneel uit vijf tests, die om de twee jaar door Engeland en Australië worden gehouden. Er zijn al 71 Ashes-series geweest: Australië won 33 keer, Engeland 32 keer en zes series kenden geen winnaar. Wed op The Ashes op ons online platform.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.