regulatory-en

Wedden op Cricket


Wordt uw volgende weddenschap op cricket een voltreffer? Dit klassieke spel wordt al eeuwenlang in alle uithoeken van de wereld gespeeld en de interesse neemt nog immer toe. Bij bwin vindt u quoteringen voor elk grote toernooi op de cricketkalender, waaronder de Cricket World Cup, The Ashes, Twenty20 en de Indiase Premier League. Daarbij is er een wijd aanbod aan markten beschikbaar, van het voorspellen van de beste bowler in een wedstrijd en welke batsman een century slaat, tot het aantal sixes, runs in de 1ste over en winnaar.

Doe bij bwin een gooi naar geweldige cricketquoteringen


2021 belooft een mooi cricketjaar te worden met de T20 World Cup in India, de Women’s Cricket World Cup in Nieuw-Zeeland en ook The Ashes staat weer op de kalender! Leiden Ben Stokes en Mooen Ali Engeland naar de winst in Australië? Prolongeert West Indies zijn titel in de T20 World Cup? En wie wordt de beste batsman van de competitie? Als u een antwoord op deze vragen denkt te hebben, dan vindt u bij bwin de bijbehorende, geweldige quoteringen, ongeacht de keuze die u gemaakt heeft. Howzat!

Live wedden op cricket

Onvoorziene wendingen zijn geen uitzondering in cricketwedstrijden en dat moet uit de quoteringen blijken. Heeft u bij de eerste worp al een idee hoe de wedstrijd zal verlopen? Voelt u dat de volgende batsman uit gaat middels een LBW? Met bwin’s live-weddenschappen voor cricket, zat u nooit eerder zo dicht op de actie door quoteringen voor de volgende bal, over, bowler of batsman, en geniet u optimaal van onze in-play wedmarkten.

 

De laatste voorspellingen en nieuws!

Blijf op de hoogte met onze speciaal ingerichte pagina met cricketvoorspellingen, waar u inzichten en tips vindt om goed voorbereid in te zetten op cricket.