regulatory-en

Wedden op boksen

Boksen sportweddenschappen

Boksen is een van de meest spannende sporten om naar te kijken en één van de oudste vormen van sportweddenschappen die bestaat. De afgelopen jaren is de belangstelling voor boksen steeds meer gegroeid en is de sport populairder dan ooit. Het aantal boksclubs en recreatieve boksers in Vlaanderen blijkt de afgelopen vijf jaar enorm te zijn gegroeid en ook het bekijken van bokswedstrijden op de tv is populairder dan ooit.

Waar moet je op letten bij het inzetten op een bokswedstrijd? Vergelijkbaar met vele andere sporten zoals voetbal of wielrennen, vinden er het hele jaar door bokswedstrijden plaats. Bekijk daarom de resultaten van eerdere gevechten op dit niveau om te weten te komen wie de beste kansen heeft om te winnen. Tenzij de wedstrijd wordt beslecht door een knockout, bepaalt de jury op het einde van de wedstrijd wie de winnaar wordt.

De meest eenvoudige weddenschap die er is, is natuurlijk het voorspellen van de winnaar van de bokswedstrijd. Bij bwin kun je daarom niet alleen inzetten op de winnaar van de bokswedstrijd, maar ook op de individuele rondeweddenschap en gokken op welke bokser het haalt in welke ronde. Je kunt inzetten op de kans of het gevecht langer of korter duurt dan een bepaald aantal rondes. Je kunt wedden op een knock-out, technische knock-out of zelfs een diskwalificatie.

Live wedden op boksen

Omdat het verloop van een bokswedstrijd bloedstollend is, is het heel uitnodigend om live te wedden op de wedstrijd. Bij bwin vind je een groot aanbod aan mogelijkheden om in te zetten en de odds worden steeds live aangepast. Live wedden op boksen kan in alle gewichtsklassen en op verschillende odds. Volg de wedstrijd live op de tv en plaats een weddenschap op boksen om de belevenis nog bloedstollender te maken.

Een van de belangrijkste redenen waarom wedden op boksen zo populair, is omdat een bokswedstrijd ongelofelijk spannend is. Van het super lichtgewicht tot een gevecht tussen zwaargewichten, wij zorgen ervoor dat je kunt inzetten op belangrijkste bokswedstrijden. Bij de meeste toernooien en wedstrijden worden maximaal twaalf rondes gevochten. Elke ronde duurt drie minuten met één minuut pauze ertussen. Van spannende langdurige matches tot vlugge knock-outs, live wedden op boksen doe je bij bwin!

Bokswedstrijden van dit jaar

In het boksen hebben de individuele organisaties, zoals de World Boxing Council (WBC), de World Boxing Association (WBA), de International Boxing Federation (IBF) en de World Boxing Organization (WBO) ieder hun eigen unieke kampioenschapsriem die wordt toegekend aan de kampioen van elke gewichtsklasse. Welke bokser draagt jouw voorkeur en is jouw favoriet? Bij bwin kun je inzetten op vechters zoals Canelo Alvarez, Deontay Wilder, Josh Taylor, Manny Pacquiao, Golovkin, Tyson Fury, Errol Spence Jr, Ryan Garcia of Gervonta “Tank” Davis en kun je wedden op gevechten in de WBC, IBF en WBO.

Bij bwin news analyseren we ook op geregelde basis de grootste gevechten van het jaar om je te helpen in te zetten op deze wedstrijden. Daarnaast kun je bij bwin infographics terugvinden waar een bepaalde bokswedstrijd nauwkeurig wordt geanalyseerd. Hoe lang hebben hun andere gevechten geduurd? Hoeveel klappen per ronde delen ze gemiddeld uit? Hoe goed kunnen de tegenstanders klappen incasseren? Via onze analyses kun je zoveel mogelijk informatie verzamelen over de belangrijkste bokswedstrijden van dit jaar.

Ondanks dat veel vechtsporten zoals MMA en kickboksen ontzettend in de lift zitten, is boksen nog steeds de meest bekeken vechtsport in Vlaanderen. In vergelijking met andere vechtsporten wordt bij boksen alleen van de handen gebruikgemaakt. Dit maakt van boksen een fysiek intensieve sport. Boksen is in ons land en wereldwijd één van de favoriete sporten om te bekijken en om op te gokken. Dit jaar heeft op het gebied van boksen een reeks heel interessante wedstrijden te bieden en we kijken nu al uit naar de volgende wedstrijd. Wedden op boksen doe je bij bwin!