undefined

Bonus tot €120 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en

Wedden op boksen

bwin heeft een grote naam in boksweddenschappen. Van vlieggewicht tot zwaargewicht: we volgen alle belangrijke matches van de WBO, WBA, IBF, WBC en EBU. Wordt het een overwinning op punten of op KO? Bij bwin kun je erop inzetten. Je kunt zelfs wedden op het resultaat van elke ronde.

Op onze Sportweddenschappen pagina kun je lezen hoe we deze quoteringen berekenen.

Boksen is een van de spannendste wedsporten

Boksen is wereldwijd een van de grootste kijk- en wedsporten. Slechts weinig liefhebbers beoefenen het zelf, maar we genieten massaal van de snelheid, kracht en moed van de mannen in de ring. En er kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren. Een ‘lucky punch’ of een bloedend wondje kunnen de voorspellingen van de kenners teniet doen. Zelfs de grote bokslegendes kunnen plotseling sneuvelen. Niet iedere kampioen is zo’n betrouwbare puntenmachine als Floyd Mayweather, en wie had ooit de opkomst en ondergang van Tyson Fury kunnen voorzien?

De meeste sporten en de beste quoteringen

Behalve boksen volgen we ook andere vechtsporten. Natuurlijk staat voetbal hoog genoteerd in ons aanbod en kun je inzetten op praktisch elke voetbalcompetitie ter wereld. Voor liefhebbers van gemotoriseerd geweld hebben we veel leuke weddenschappen en interessante quoteringen in de Formule 1 en de Moto GP. In totaal zijn er meer dan 90 sporten waarop je bij bwin kunt wedden.

Wed veilig en vertrouwd

Bij bwin ben je er zeker van dat je weddenschap onberispelijk wordt afgehandeld. Als ’s werelds grootste online bookmaker hebben we een reputatie hoog te houden. Vanzelfsprekend voldoen we aan alle wettelijke voorschriften en regels voor veilig online betalingsverkeer. Samen met ons enorme aanbod aan sportweddenschappen en onze goede quoteringen zorgt dit ervoor dat zo’n 20 miljoen mensen regelmatig terugkomen om een gokje te wagen.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.