regulatory-en

Wedden op boksen

Boksen is een van de zwaarste sporten ter wereld. Wanneer een bokser de ring instapt voor een gevecht, weet hij dat het er niet om zal gaan hoe hard hij kan slaan, maar eerder hoe hard hij de enorme klappen kan incasseren en toch recht blijft staan.

Wedden op boksen is de mogelijkheid voor gokkers om te wedden op een nobele kunst.

Online wedden bij bwin is heel emotioneel en je hoeft niet eens de deur uit te gaan.

Boksen is een van de oudste sporten

Bij het plaatsen van een sportweddenschap op boksen is het doel, zoals eerder vermeld, om te wedden op de winnaar. Degene die erin zal slagen de tegenstander knock-out te slaan, waardoor hij niet meer kan opstaan totdat de scheidsrechter tot tien heeft geteld. Een andere manier om te winnen in het boksen is door punten te scoren.

Boksen is een van de oudste en meest bekende vechtsporten aller tijden. Boksen, ook wel 'soft science' genoemd, wordt al duizenden jaren verfijnd en geperfectioneerd.

Deze geweldige sport maakt gebruik van hoofdbewegingen, voetenwerk en stoten om een zeer effectief iemand te kunnen uittellen.

Boksen staat al honderden jaren centraal in de vechtsport en heeft een aantal van 's werelds meest populaire atleten opgeleverd, waaronder Muhammad Ali, Mike Tyson en Manny Pacquiao.

De kracht, wreedheid en technische kennis van een topbokser in de ring blijft iedereen verbazen die ernaar kijkt.

Sterke link tussen boksen en de UFC

Boksen is zonder twijfel een van de meest interessante gevechtsporten van de MMA. De unieke offensieve en defensieve vaardigheden die je nodig hebt, kunnen in geen enkele andere Martial Art worden terug gevonden.

Dit is de reden waarom alle grote mixed martial-vechters het belang van boksen erkennen.

Op ons online platform kun je wedden op alle gevechtssporten.