regulatory-en

Quoteringen voor de Eurocup

De tweede Europese basketbalcompetitie maakte een zeer belangrijke kwalitatieve sprong met de komst van nieuwe spelers en managers. Zet in op basketbal bij bwin.

De EuroCup basketbal wordt jaarlijks georganiseerd met de twee finalisten die het volgende seizoen mogen deelnemen aan de Euroleague. In Europa kun je ook wedden op de Euroleague, de elite Europese basketbalcompetitie.

Net als in de EuroLeague is een van de meest verwachte nieuwigheden dit seizoen 2021/22 de mogelijkheid voor coaches om scheidsrechters te vragen een instant replay-systeem te gebruiken voor 16 soorten acties om het spel eerlijker te maken.

Aanbevolen weddenschap voor de Eurocup

Het wordt steeds moeilijker om de resultaten van een zeer evenwichtig toernooi te voorspellen. Aan de start vallen echter verschillende favorieten op, waaronder KK Partizan, Valencia en Virtus Bologna.

Wed op de favorieten van groep A

Het Servische team heeft sinds 2014 geen nationaal kampioenschap meer gewonnen en acht opeenvolgende titels. Ze blijft op vijf deelnames aan de Eurocup met als beste resultaat een kwartfinale in 2020. Na twee seizoenen in de NBA te hebben doorgebracht bij de Golden State Warrior, wordt Alen Smailagic de topspeler van KK Partizan en droomt hij van een geweldig Eurocup-parcours dit seizoen.

Wed op de favorieten van groep B

Valencia Basket, viervoudig winnaar van de Eurocup, is het team met het beste record in de competitie. Vaak gestrand achter de basketbalgiganten van La Liga ACB in Spanje, zal het geen verrassing zijn om ze aan het einde van dit seizoen 2021/22 bij de favorieten te vinden om de Eurocup-trofee te winnen. Met de terugkeer van het publiek zal het Spaanse team door hun thuispubliek worden gedragen voor nieuw Europees succes.

Voor het eerst in 20 jaar heeft Virtus Bologna het Italiaanse basketbalkampioenschap gewonnen. Voor dit derde Eurocup-optreden hoopt Virtus het beter te doen dan vorig seizoen, toen het Italiaanse team in de halve finale werd uitgeschakeld.

Wed op het Eurocup-seizoen 2021/22

De organisator onthulde in juli 2021 een nieuw wedstrijdpatroon.

20 teams zijn verdeeld in twee groepen van tien, waarbij een regulier seizoen wordt gespeeld in uit- en thuiswedstrijden tussen oktober en april. De start van het toernooi is altijd spannender met de beste teams die zich aan het einde van het seizoen willen plaatsen voor de play-offs.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Multi Generator
-10000 - +900
Voorkeur voor NBA
Chicago Sky
verslaatSeattle Storm
-190
LA Sparks
verslaatConnecticut Sun
+260
Las Vegas Aces
verslaatAtlanta Dream
-550
Selectie toevoegen
Selectie draaien
5.00 USD inzet betaalt uit:
32.40 USD
Aan wedstrookje toevoegen