undefined

Bonus tot €100 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en

Wedden op Euroligue 2019

Seizoen 20 van de Euroleague begint op 3 oktober met de Final Four van dit jaar in Keulen, Duitsland. De regerend kampioen CSKA Moskou behoren wederom tot de favorieten, maar de Russische reuzen moeten het opnemen tegen de krachtige ploegen Barcelona, Real Madrid en Fenerbahce. Het Spaanse Barcelona wist veel fans te verrassen door de voormalige NBA-spelers Nikola Mirotic en Alex Abrines te contracteren, maar het langzamere en meer methodische spel van de Euroleague vereist een sterkere defensie en zorgt voor een lagere score dan ze gewend zijn in de VS.

Euroleague wedquoteringen

De Euroleague basketbalcompetitie is uitgebreid naar 18 teams, dus wedden op de Euroleague in 2019 belooft nog spannender te worden. De competitie is een unieke mix van NBA veteranen en aanstormende talenten en deze combinatie van ervaren spelers en jonge honden weet iedere basketbalfan te boeien. De nadruk ligt in de Euroleague ligt op tactiek en teamplayers en dat levert doorgaans spannende wedstrijden op waarbij elke individuele beslissing van spelers doorslaggevend kan zijn. Aanschouw het waanzinnige spel van Calathes en Spanoulis, met Jan Vesely en De Colo die de verdediging domineren terwijl Sergio Llull en Nikola Mirotic garant staan voor geniale speelmomenten. Blijf op de hoogte van het spelverloop met de uitstekende quoteringen van bwin voor de Euroleague.

Euroleague winnaarsquoteringen

Ziet u graag competitief basketbal? Dan moet u de unieke Euroleague quoteringen 2019 van bwin bekijken. Wilt u het klassement voorspelen voorafgaand aan de halve finale? Of zet u liever in op de teams die de Final Four weten te bereiken? Weet u nu al welk team zal domineren in de Final Four en welke speler in aanmerking komt voor Finals MVP? Wie wordt de eindwinnaar van deze geweldige Europese basketbalcompetitie? Maak gebruik van uw instinct en zet in op de eerste speler die weet te scoren, de beste rebounwer of blocker van de competitie. Test de grenzen van uw basketbalkennis met de unieke Euroleauge basketbalquoteringen van bwin.

Kunt u geen geschikte wedtips vinden voor de Euroleague?

bwin is niet alleen een trotse sponsor van de Euroleague maar we bieden u ook advies van experts en geweldige inzichten met onze laatste basketbal voorspellingen.