undefined

Bonus tot €120 ELKE WEDSTRIJD IS EEN TOPPER
Start nu!
18+ | Gok met mate | Algemene voorwaarden

regulatory-en
Hoogtepunten
Spellijnen
Money Line
Spread
Totaal

Wedden op Basketbal

Wie basketbal zegt, zegt de NBA. De Amerikaanse basketbalcompetitie is het Mekka voor alle liefhebbers van de sport. Basketbal is de belangrijkste indoorsport in Amerika en in veel andere landen, en het is een van de meest populaire sporten om op te wedden. Snel en sierlijk, de ultieme combinatie van kracht en techniek: basketbal wint ook in ons land steeds meer fans. Op deze pagina vind je uitleg en tips over onze sportweddenschappen.

Alle wedstrijden in binnen- en buitenland

Of het nu gaat NBA, All Star, Euroleague, Eurocup, BLB, Liga ACB, het Wereldkampioenschap of Eurobasket, je kunt erop wedden bij bwin. Behalve inzetten op de winnaar, kun je een groot aantal andere weddenschappen afsluiten. Bijvoorbeeld op het totaal aantal gescoorde punten, op de voorsprong van de winnaar, de score in de eerste helft of in het eerste kwart en meer. Kies je match, bekijk de quoteringen en sluit de meest kansrijke weddenschap af.

Tips voor wedden op basketbal

Live wedden op basketbal

Op de echt grote wedstrijden kun je bovendien live wedden. Je volgt de match via onze live streaming en plaatst je inzet terwijl je kijkt. Dat is niet alleen het toppunt van spanning, maar doet ook een beroep op je spelinzicht en vermogen om snel beslissingen te nemen. Blessures, wissels en persoonlijke fouten kunnen het spelverloop op elk moment beïnvloeden, en het is aan jou om daar op in te spelen.

En meer dan 90 andere sporten om op te wedden

Basketbal hoort bij bwin tot de top 5 van de wedsporten. Samen met ondermeer voetbal en tennis. In deze sporten volgen we alle nationale en internationale competities en toernooien. Maar daarbij houdt het niet op. Bij bwin komt elke sportliefhebber aan zijn trekken. Andere typisch Amerikaanse sporten zijn bijvoorbeeld American Football en honkbal. En ook de vechtsporten zijn ruim vertegenwoordigd, net als de Formule 1 en andere gemotoriseerde sporten. Waar je sporthart ook sneller van gaat kloppen, bij bwin kun je erop wedden.

Zet de joker in: €100 welkomstbonus op je eerste weddenschap

Waag je voor het eerst je kans in de sportweddenschappen van bwin? Dan kun je zonder risico de kat uit de boom kijken met onze 100 euro joker voor nieuwe gasten.

Plezierig en veilig online wedden

Bwin is wereldwijd de grootste aanbieder van online sportweddenschappen. Zo’n 20 miljoen mensen komen regelmatig een gokje bij ons wagen. Dat vertrouwen hebben we niet zomaar verdiend. We proberen wedden op je favoriete sport zo plezierig en makkelijk mogelijk te maken. We hebben altijd goede quoteringen en doorlopend speciale acties en promoties. Bovendien wedt je bij bwin veilig en vertrouw. We voldoen aan alle wettelijke voorschriften en regels voor veilig online betalingsverkeer.