Sports_Top_Banner

Boost uw winst met
100% tot €50
18+ I Gokken kan verslavend zijn. Stop op tijd! Meer info op www.stopoptijd.be

regulatory-en
Aussie Rules
Aussie Rules
1 2 - Wie wint?
Meer/minder dan
1
2
Punten
Meer dan
Minder dan
Collingwood
Brisbane Lions
30-09-2023 04:30
1.73
2.05
166,5
166,5
1.85
166,5
1.85

AFL Aussie Rules quoteringen

Australian rules football, ook wel bekend als Aussie Rules of "Footy", is een snel en vloeiend spel dat de populairste sport in Australië is; het is ook het enige land dat een professionele competitie heeft. Het spel lijkt een mengeling van rugby en voetbal (wed op voetbal bij bwin) met een beetje basketbal, hockey, lacrosse en volleybal.

In het Australian rules football kan de bal met de hand worden gegooid en moet deze door het midden van vier doelpalen worden gestuurd om punten te kunnen scoren. In tegenstelling tot rugby kunnen spelers de bal niet trappen! In Aussie Rules zijn er twee soorten scores: een doelpunt is 6 punten waard als de bal door de middelste palen gaat en 1 punt waard als de bal een paal raakt of door de buitenste palen gaat.

Wedden op Australian football

Australian Rules Football is een van de meest gewelddadige sporten ter wereld. Zesendertig spelers worden uitgespreid op een enorm veld, waar ze worden blootgesteld aan blinde stoten en dwalende ellebogen, ze krijgen kneuzingen op hun schouders en trappen op de knieën. Hun enige bescherming is een mondstuk.

Australian football wordt ook gespeeld in competities die zo ver uit elkaar liggen als Denemarken, Engeland, Nederland en de Verenigde Staten.

Wedden op de AFL

Het AFL-seizoen vindt plaats tijdens de Australische winter, tussen de maanden maart tot september. De AFL is de competitie met het grootste draagvlak en een jaarlijks opkomstpercentage van 16% van de Australiërs. Dit is bijna het dubbele van zijn naaste rivaal, de Rugby League met 9% (wed op Rugby League bij bwin).

De AFL bestaat uit 18 teams en trekt de op drie na hoogste opkomst van alle professionele sporten ter wereld met gemiddeld 33.461 mensen per wedstrijd. Het spel is zo populair in de staat Victoria dat de vrijdag voor de grote finale wordt gevierd als een feestdag.

Australian rules football aanbevolen weddenschap

De top acht teams in de AFL strijden tegen het einde van het seizoen om de "finale". Dus nu we het einde van het seizoen naderen, strijden de teams aan de top van de tabel om wedstrijden na het seizoen te spelen op weg naar een uiteindelijke landstitel. In drie van de afgelopen vijf seizoenen heeft Richmond de trofee gewonnen.

Op het scorebord worden wedstrijden vaak betwist met honderden punten. Een aanbevolen weddenschap is daarom om te wedden op de aanvallende teams. Een andere aanbevolen voetbalweddenschap volgens de Aussie Rules is het plaatsen van live weddenschappen tijdens de wedstrijd.

Media

Selecteer of van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Er zijn geen weddenschappen geselecteerd!
Browse door ons Sportsbook en selecteer weddenschappen door het tippen op de quoteringen
Geld storten
Sluiten