regulatory-en

Wedden op Atletiek

Atletiek sportweddenschappen

Atletiek is een verzamelnaam voor diverse "primaire" sporten: van hardlopen en hoogspringen tot discus- en speerwerpen. Atletiek is een van de oudste sporten die er bestaan en de onderdelen waar atletiek uit bestaat worden al eeuwen beoefend. De moderne vorm van atletiek ontstond in Engeland aan het einde van de 17de eeuw maar de sport is oorspronkelijk nauw verbonden met de Griekse klassieke Olympische Spelen.

Wil je graag wedden op atletiek? Atletiek wordt wereldwijd beoefend en inzetten op atletiek is heel variërend ongelofelijk spannend. De atletieksport is niet één maar meerdere sporten en daarom zijn er heel wat mogelijkheden om in te zetten hierop. Van discuswerpen tot hardlopen en van hoogspringen tot speerwerpen, bij bwin kun je wedden op atletiek. Bij bwin kun je bij atletiek bijvoorbeeld inzetten op head-to-head odds waarbij je aangeeft welke deelnemer voor de andere eindigt. Daarnaast kun je ook diverse andere weddenschappen plaatsen afhankelijk van de sport.

Live Wedden op Atletiek

Bij de grote atletiekwedstrijden is het natuurlijk ook mogelijk om live te wedden op de wedstrijden. Je hoeft in dit geval je weddenschap nog niet op voorhand te plaatsen, dit kun je nog tijdens de wedstrijd doen. Gedurende een bepaalde atletiekwedstrijd kun je je strategie aanpassen afhankelijk van hoe de atletiekwedstrijd verloopt. Door het snelle tempo van de meeste wedstrijden is live wedden op atletiek heel vermakelijk. Een ander voordeel van live wedden op atletiek is dat je je weddenschap kunt plaatsen terwijl je de wedstrijd aan het bekijken bent. Verhoog de spanning daarom met live wedden bij bwin!

Wedden op atletiek kan op bijzonder veel disciplines en onderdelen. Door live te wedden op atletiekwedstrijden is het bekijken ervan op de tv nog leuker en heb je het gevoel zelf deel te namen aan het toernooi. Sommige evenementen zijn ook kosteloos via de live stream te bekijken op de website van bwin. Door live te wedden op atletiek haal je nog meer plezier uit het bekijken van de wedstrijden. Live wedden kun je doen vanop de browser op je computer maar ook via de bwin app. Op deze manier hoef je nooit een weddenschap te missen! Wedden op Atletiek? Dat doe je bij bwin!

Olympische Spelen Atletiek

Zeker tijdens de Olympische Spelen is wedden op atletiek heel populair. Atletiek is een van de bekendste onderdelen op de Olympische Spelen en op geen enkel ander moment krijgen deze sporten meer wereldwijde aandacht. Tijdens de Olympische Spelen is er bijna de hele dag iets te beleven waardoor je kunt blijven inzetten op nieuwe wedstrijden. Wielrennen, basketbal, voetbal, maar natuurlijk ook atletiek. Wedden op atletiekwedstrijden tijdens de Olympische Spelen is daarnaast een geweldige manier om de sport nog beter te leren kennen en je land aan te moedigen. De Olympische Spelen volgen en er ook op inzetten staat garant voor nog meer kijkplezier.

Wedden op de Olympische Spelen is de beste manier om alle actie op de voet te volgen. Worden er op deze editie Olympische records gebroken? Wie pakt goud, zilver en brons? Hoeveel medailles zullen de Belgen mee naar huis nemen? Wedden op de Olympische Spelen staat garant voor spanning en een gokje plaatsen zorgt ervoor dat de beleving nog veel groter is. Wekenlang komen de beste atleten ter wereld samen om zich met elkaar te meten. Wil jij ook een deel vormen van de Olympische Spelen? Inzetten op de Olympische Spelen doe je met bwin!

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.