regulatory-en

Wedden op alpineskiën

Alpineskiën is niet alleen een race tussen skiërs om de Crystal Globe te claimen. Het is ook een gevecht tegen de bergen en de klok.

Het alpineskiseizoen is onderverdeeld in verschillende specialiteiten: Downhill, Super-G, Reuzenslalom, Slalom en Parallel, of 38 evenementen in totaal voor dit seizoen. De overgrote meerderheid van de locaties voor deze wedstrijd zijn in de Alpen, met uitzondering van een paar data in de VS en Scandinavië.

Wedden op alpineskiën

Gedurende het hele alpineskiseizoen is het referentietoernooi de Wereldbeker, waarvan de winnaar van het algemeen klassement de grote kristallen bol wint. Er worden ook kleine kristallen bollen uitgereikt voor elke specialiteit. Plaats nu jouw weddenschappen op de slalom voor heren.

Het WK alpineskiseizoen loopt van eind oktober tot half maart met meer dan twintig evenementen. Finales worden georganiseerd voor de laatste bijeenkomst van het seizoen.

Over het algemeen houden de resultaten van een wereldbekerseizoen alpineskiën rekening met de prestaties tijdens de Olympische Spelen en de wereldkampioenschappen die om de twee jaar plaatsvinden. Zo hebben skiërs drie van de vier seizoenen een tweede benchmarkcompetitie te winnen. Internationale wedstrijden vinden echter plaats op een dag waarop het belangrijk is om een topvorm te hebben, terwijl de wereldbeker skiën op de lengte wordt gespeeld en er regelmatig optredens nodig zijn.

Wedden op het WK voor heren en dames

Sinds de pensionering van Marcel Hirscher in 2019 heeft de herencompetitie een heropleving van de belangstelling van andere skiërs ervaren. Wed op de alpineskiën World Cup voor heren samen met bwin.

Om het alpineskiseizoen voor dames te winnen, moet je veelzijdig zijn, aangezien elke specialiteit een gelijk aandeel heeft: 9 afdalingen, 9 super-G's, 9 reuzenslaloms, 9 slaloms en 2 parallellen, d.w.z. 38 evenementen in totaal; plaats jouw weddenschappen op alpineskiën voor dames met ons online platform voor sportweddenschappen.

Aanbevolen weddenschap op alpineskiën

Om gedurende een seizoen de kristallen bol te winnen, moeten deelnemers consistent zijn, aangezien er evenveel technische races zijn als snelheidsraces.

De organisatoren van de FIS hebben te lang de voorkeur gegeven aan technische evenementen, omdat het gemakkelijker was om een sprintrace (downhill en super-G) af te gelasten op lange circuits die door ongunstige weersomstandigheden moeilijk te beheren waren voor de stations.

De zuivere afdalingen zijn noodzakelijkerwijs belangrijker door deze hervorming. Iedereen die het speelt, wint in beide snelheidsdisciplines en kan punten scoren op een derde evenement, zal zeker in de voorhoede van het klassement staan.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.

Er zijn geen weddenschappen geselecteerd!
Browse door ons Sportsbook en selecteer weddenschappen door het tippen op de quoteringen
Geld storten
Sluiten