regulatory-en

Wedden op alpineskiën

Alpineskiën is niet alleen een race tussen skiërs om de Crystal Globe te claimen. Het is ook een gevecht tussen de bergen en de klok.

Het alpineskiseizoen is onderverdeeld in verschillende specialiteiten: Downhill, Super-G, Reuzenslalom, Slalom en Parallel, of 38 evenementen in totaal voor dit seizoen. De overgrote meerderheid van de locaties voor deze wedstrijd zijn in de Alpen, met uitzondering van een paar data in de VS en Scandinavië.

Aanbevolen weddenschap op alpineskiën

Om dit seizoen de Crystal Globe te winnen, zullen de deelnemers regelmatig moeten zijn, aangezien er evenveel technische races zullen zijn als er snelheidraces zullen zijn.

De organisatoren van de FIS hadden te lang de voorkeur gegeven aan technische evenementen, omdat het gemakkelijker was om een snelheidsrace (downhill en super-G) af te gelasten op lange trajecten die door ongunstige weersomstandigheden moeilijk te beheren waren.

Pure afdalers zullen dit seizoen noodzakelijkerwijs gemotiveerder zijn. Iedereen die wint in de twee snelheidsdisciplines en die punten kan scoren in een derde evenement, zal zeker vooraan in het klassement staan.

Wed op het WK 2021/22 H

Sinds Marcel Hirscher in 2019 op pensioen is gegaan, heeft de herencompetitie een heropleving van de belangstelling van andere skiërs ervaren. Wed op de winnaar van de World Cup H 2021/22 bij bwin.

Het eerste deel van het 21/22 WK-seizoen voor heren loopt van eind oktober tot eind januari met 27 evenementen. Het seizoen ligt dan een maand stil, ter gelegenheid van de Olympische Spelen in Peking. Bezoek onze speciale pagina voor de Olympische spelen voor het wedden op medailles op de Olympische Winterspelen.

Daarna zijn er nog zes races te gaan voordat we de finale bereiken die zal plaatsvinden in Courchevel. Dit zal een goede gelegenheid zijn om aan scouting te doen voor de wereldkampioenschappen van 2023, die plaatsvinden in het Franse resort.

De twee favorieten zijn de laatste twee winnaars Aamodt Kilde (downhill, super-G) en Pinturault (reuzenslalom), evenals de runner-up van het afgelopen seizoen en het jonge wonderkind Odermatt (super-G, reuzenslalom, downhill) .

Wed op het WK 2021/22 W

Om het alpineskiseizoen 21/22 voor dames te winnen, moet je veelzijdig zijn, aangezien elke specialiteit een gelijk aandeel zal hebben: 9 afdalingen, 9 super-G, 9 reuzenslaloms, 9 slaloms en 2 parallel, of 38 evenementen in totaal; wedden op de winnaar van de F World Cup 2021/22 doe je bij bwin.

Na drie opeenvolgende titels tussen 2017 en 2019 hoopt Mikaela Shiffrin een winnende comeback te maken om goud te winnen. De twee andere serieuze kanshebbers zijn degenen die vorig seizoen Vlhova (slalom) en Gut-Behrami (downhill, super-G) op de eerste twee plaatsen eindigden.

Media

Selecteer van de lijst met live evenementen om de media te bekijken.