Frankrijk-België: gaan deze Rode Duivels de geschiedenis in?

Frankrijk-België: gaan deze Rode Duivels de geschiedenis in?

Odds op 07/07: Frankrijk wint 2.55, gelijkspel 3.20, België wint 2.90

Stadion: Krestovski, Sint-Petersburg

Datum: dinsdag 10 juli om 20.00 uur

Net: Eén

Frankrijk wint ? HIER WEDDEN België wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen

België heeft in de kwartfinales topfavoriet Brazilië uitgeschakeld, een van de grootste verrassingen van dit toch al zo verrassende WK. De wedders die zich niets van de odds aantrokken en pal achter Rode Duivels bleven staan, strijken hun winst op. Ze krijgen nu een nieuwe kans, want ondanks het Belgische wapenfeit tegen Neymar en de zijnen, is Frankrijk favoriet bij de bookmakers.

Zet in op de halve finale van het WK tussen de buurlanden Frankrijk en België. Ze kwalificeerde zich allebei door een overwinning op een Zuid-Amerikaans team. Voor Frankrijk is dit de zesde keer dat ze in de halve finale van een WK staan. Slechts drie landen deden het beter: Duitsland (12), Brazilië (8) en Italië (7). De Belgen kwamen één keer eerder zover, in 1986. In de strijd om de derde plaats verloren ze toen in de verlenging met 4-2 van Frankrijk. Dat was meteen de laatste officiële ontmoeting tussen beide landen.

De vijf wedstrijden die ze daarna tegen elkaar speelden waren allemaal vriendschappelijk. De meest recente, in juni 2015 in het Stade de France, ging met 3-4 naar de Belgen.

Wed op België in de finale!

De kans dat België deze halve finale binnen 90 minuten wint is 2.90. Tijdens dit WK won België al zijn wedstrijden binnen de reguliere speeltijd.

De odds dat België die zich kwalificeert voor zijn eerste WK finale staan op 2.10.

De Rode Duivels kunnen zich beroemen op de meest productieve aanval van het toernooi. Wed op een wedstrijd met meer dan 2,5 doelpunten @ 2.20. De kans op een Belgische overwinning in een wedstrijd met meer dan 2,5 doelpunten staat genoteerd op 5.00.

Zowel tegen Japan als tegen Brazilië incasseerde België ten minste één tegendoelpunt. De odds voor een Belgische overwinning in een wedstrijd waarin beide teams scoren, zijn 6.00.

Wed op de favoriet, Frankrijk

Frankrijk is licht favoriet om zich te kwalificeren voor de WK finale. De odds voor een Franse overwinning binnen de reguliere speeltijd zijn 2.55.

De kans dat Frankrijk hoe dan ook de finale bereikt – binnen 90 minuten, na verlenging of via strafschoppen – staat genoteerd op 1.70.

Maak een weddenschap met een dubbele kans: ofwel een gelijkspel in de reguliere speeltijd of een overwinning van Frankrijk. De odds voor deze weddenschap zijn 1.40.

Recente uitslagen

Laatste scores:

Frankrijk 2-0 Uruguay

België 2-1 Brazilië

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Frankrijk 3-4 België

België 0-0 Frankrijk

Frankrijk 0-0 België

België 0-2 Frankrijk

Frankrijk 1-2 België

Frankrijk 4-2 België

Frankrijk 5-0 België

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X