Brazilië - Mexico: de enige achtste finale zonder Europees team

Brazilië – Mexico: de enige achtste finale zonder Europees team

Odds op 29/06: Brazilië wint 1.50, gelijkspel 4.10, Mexico wint 7.00

Stadion: Cosmos Arena, Samara

Datum: maandag 02 juli om 16.00 uur

Net: Eén

Andere weddenschappen

Wed op de enige achtste finale van het WK zonder Europese ploeg. De odds voor Brazilië – Mexico zijn duidelijk in het voordeel van de Brazilianen, die hun draai lijken te hebben gevonden in de laatste twee wedstrijden.

Wed op de favoriet Brazilië

Brazilië is favoriet in de voorspellingen. De kans voor een Braziliaanse overwinning in de reguliere speeltijd staat genoteerd op 1.50.

De odds voor Brazilië om zich te kwalificeren voor de kwartfinale – ongeacht of dit resultaat in 90 minuten wordt behaald of na strafschoppen – zijn 1.20.

Nadat ze zich in de eerste wedstrijd lieten verrassen door de Zwitsers, boekten de Brazilianen twee overwinningen met 2-0, om als eerste te finishen in groep E. Een weddenschap dat Brazilië twee doelpunten scoort staat genoteerd op 3.40. Een nieuwe 2-0 overwinning van Brazilië biedt een kans van 6.75.

Kansen voor Mexico

Mexico leek alles mee te hebben om Brazilië in de ronde van 16 te ontwijken. De Mexicanen dachten dat ze de hardste noot al hadden gekraakt met de overwinning op regerend wereldkampioen Duitsland, maar tegen Zweden ging het mis en ze eindigden als tweede. Mexico werd al zes WK’s achter elkaar uitgeschakeld in de achtste finales.. De kans dat Mexico binnen 90 minuten de wedstrijd wint is 7.00. Dit zijn de hoogste odds van alle landen die zich hebben gekwalificeerd voor de laatste 16.

De kans dat Mexico zich kwalificeert voor de kwartfinale, ongeacht of dit resultaat wordt behaald in de reguliere speeltijd of door een penalty shoot-out, staat genoteerd op 4.25.

Recente uitslagen

Laatste scores:

Brazilië 2-0 Servië

Zweden 3-0 Mexico

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Brazilië 2-0 Mexico

Brazilië 0-0 Mexico

Brazilië 2-0 Mexico

Brazilië 0-2 Mexico

Mexico 1-2 Brazilië

Mexico 1-3 Brazilië

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X