Eintracht Frankfurt-Inter Milaan (Europa League)

Sint-Truiden – Westerlo: de strijd om de tweede plaats in Groep A

Odds op: 16/05/2019

Stadion: Stayen

Datum en uur: 18/05/2019 – 20:00

TV: Proximus TV / Telenet

De 10de en laatste speeldag in Groep A van Play-off 2 van de Jupiler Pro League. Sint-Truiden staat op de tweede plaats met 14 punten, 2 meer dan Westerlo (12 eenheden). Charleroi heeft de groep gewonnen en heeft 19 punten verzameld.

De noteringen van Sint-Truiden – Westerlo zijn duidelijk in het voordeel van Sint-Truiden.

Zet in op Sint-Truiden, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.67.

Sint-Truiden miste op een haar na Play-off 1 en moest daarom genoegen nemen met het veel minder aantrekkelijke programma van Play-off 2.

In Play-off 2 streden de Truienaars lange tijd samen met Charleroi om groepswinst. STVV verloor echter op het veld van Charleroi (2-0) en speelde hierna ook gelijk tegen Eupen (2-2) en Oostende (1-1). Charleroi heeft zo 5 punten meer dan STVV en is zeker van groepswinst.

Sint-Truiden speelde een mooie campagne dit jaar en wil het seizoen in schoonheid eindigen met een thuisoverwinning tegen Westerlo. Zet in op Sint-Truiden staat voor aan de rust en wint de wedstrijd. Deze odd staat op 2.55.

Wed op Westerlo, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.40.

Westerlo kon maar nipt de play-downs in 1B vermijden en kon in Play-off 2 zonder stress spelen. Het team van Bob Peeters deed het als 1B-team vrij goed en deed zelfs even mee voor groepswinst.

Ook Westerlo verloor op het veld van Charleroi en het team heeft zo 7 punten minder dan de leider. Westerlo heeft daarom niets meer te winnen of te verliezen dit seizoen en de resterende wedstrijd dient als voorbereiding op het volgende seizoen.

Kunnen de Kemphanen minstens een puntje pakken op Stayen? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Westerlo of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 2.15.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Oostende 1-1 Sint-Truiden

Charleroi 2-0 Westerlo

Laatste ontmoetingen:

Westerlo 2-2 Sint-Truiden

Sint-Truiden 0-0 Westerlo

Westerlo 1-0 Sint-Truiden

Sint-Truiden 2-2 Westerlo

Toon andere wedopties

X