FC Barcelona vs. Rayo Vallecano, La Liga, voetbalweddenschappen

Rayo Vallecano – FC Barcelona: Barça staat op een teleurstellende 9de plaats

Odds op: 25/10/2021

Stadion: Campo de fútbol de Vallecas

Datum en uur: 27/10/2021

TV: Proximus TV / Telenet

De 11de speeldag van La Liga. Rayo Vallecano neemt het op tegen FC Barcelona.

Wedden op Rayo Vallecano – FC Barcelona. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Barcelona.

Rayo Vallecano won dit seizoen al 5 keer

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.80.

Rayo Vallecano verloor op de vorige speeldag met 3-2 op het veld van Real Betis. Door deze nederlaag springt Betis over Rayo Vallecano en zakt het uitteam naar de 7de plaats in het klassement. Rayo Vallecano de Madrid won dit seizoen al 5 keer, een geweldig begin van het seizoen voor een club die de vorige twee seizoenen in de Spaanse tweede klasse speelde. De club uit Madrid verloor dit seizoen wel telkens van de topploegen, alleen tegen Athletic Club werd met 1-2 gewonnen.

In wedstrijden van Rayo Vallecano worden vaak veel doelpunten gescoord. In 7 van de 10 wedstrijden werden minstens 3 doelpunten gescoord. Zet daarom in op ‘meer dan 2,5 doelpunten’ en win 1.57 keer je inzet terug.

Barcelona verloor kansloos van Real

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.65.

Barcelona speelde op zondag de Classico thuis tegen Real Madrid. Barça kon voor weinig dreiging zorgen en verloor kansloos van een beter georganiseerd Madrid en de wedstrijd eindigde op een 1-2 in het voordeel van Real. Voor het eerst sinds 2004 waren noch Lionel Messi en Sergio Ramos er niet bij. Door deze nederlaag zakken de Blaugrana naar een teleurstellende 9de plaats in het klassement.

Alhoewel Barcelona nog maar 4 keer kon winnen dit seizoen zijn ze toch favoriet. In 2 van hun 7 wedstrijden kregen ze telkens een doelpunt binnen. Zet daarom in op ‘Barcelona wint en beide teams scoren’ en win 2.95 keer je inzet terug.

Winnen FC Sevilla, FC Barcelona en Real Madrid alle drie op woensdag? Zet in op onze Combi+ Price Boost odd en voorspel ‘een overwinning van FC Sevilla, FC Barcelona en Real Madrid’.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Real Betis 3-1 Rayo Vallecano

Barcelona 1-2 Real Madrid

Laatste ontmoetingen:

Vallecano 1-2 Barcelona

Barcelona 3-1 Vallecano

Vallecano 2-3 Barcelona

Vallecano 1-5 Barcelona

Toon andere wedopties

X