Southampton-West Ham (Premier League)

Union – KV Kortrijk: wordt KVK de winnaar van Groep B?

Odds op: 13/04/2019

Stadion: Stade Joseph Marien

Datum en uur: 14/05/2019 – 20:30

TV: Proximus TV / Telenet

De 8ste speeldag in Groep B van Play-off 2 van de Jupiler Pro League. Kortrijk staat aan de leiding met 21 punten, 4 meer dan eerste achtervolger Union. De overige teams doen niet meer mee voor groepswinst.

Wed op Union – KV Kortrijk. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Wed op Union, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.45.

Union doet het als team uit 1B verrassend goed in Play-off 2. De Brusselaars pakten een knappe 17 op 24 en zijn zo samen met KV Kortrijk de favorieten om Groep B te winnen. KV Kortrijk heeft 21 punten, ondertussen 4 meer dan Union.

Union speelt op de volgende speeldag thuis tegen KVK maar aangezien het 4 punten minder heeft dan de West-Vlamingen heeft Union de groepswinst niet meer in eigen handen. Les Unionistes moeten daarom de 3 punten thuishouden om nog kans te maken om de groep te winnen.

Zet in op Union wint en beide teams scoren. Deze odd staat op 3.70.

Zet in op de uitploeg, KV Kortrijk

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.55.

KV Kortrijk is de ploeg in vorm in Groep B. Het won de laatste vier wedstrijden op het veld van Cercle (1-2) en Moeskroen (2-3) en thuis tegen Waasland-Beveren (2-1). De laatste speeldag werd met 5-0 gewonnen op het veld van buur Zulte-Waregem.

KVK is zo bijna zeker van groepswinst in Groep B. De enige uitdager die overblijft is Union. Als KVK minstens een puntje kan pakken, dan is het zeker van groepswinst.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Kortrijk of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.53.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Union 3-3 Moeskroen

Zulte Waregem 0-5 Kortrijk

Laatste ontmoetingen:

Kortrijk 0-1 Union

Union 3-5 Kortrijk

Kortrijk 1-2 Union

Union 3-0 Kortrijk

Toon andere wedopties

X