Transfer Ronaldo: naar welke club trekt CR7 volgend seizoen?
Transfer Ronaldo: naar welke club trekt CR7 volgend seizoen?

Transfer Ronaldo: naar welke club trekt CR7 volgend seizoen?

Odds op: 26/07/2022

Manchester United is naar verluidt bereid om Cristiano Ronaldo deze zomer te laten vertrekken om zijn wens te vervullen om volgend seizoen in de Champions League te spelen. De Portugese stervoetballer wil het maximale uit zijn carrière halen, en omdat Man Utd niet op het Kampioenenbal zal spelen is het een optie voor hem om te vertrekken.

Welke club heeft het meeste kans om de 37-jarige aan te trekken deze zomer?

Atlético Madrid, de aartsrivaal van Real

Eigenaardig genoeg is Atlético Madrid, de aartsrivaal van Real Madrid, de grootste kanshebber om Cristiano Ronaldo aan hun selectie toe te voegen. Atlético Madrid speelt Champions League-voetbal volgend seizoen en dit zou een grote rol kunnen spelen in zijn beslissing. Daarnaast houdt CR7 van het leven in de Spaanse hoofdstad, en heeft hij zeker en vast nog een woning waar hij makkelijk terug kan keren. Ronaldo’s partner Georgina Rodriguez wil terug naar Spanje en vooral naar Madrid, en zij wil haar man overtuigen voor Atlético te kiezen. De vraag is of Ronaldo het over zijn hart kan krijgen om voor de Madrileense concurrent te spelen.

De kans dat Ronaldo naar Atlético trekt staat op 3.00.

Bayern München raakt altijd ver in de Champions League

De vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar wil niet dat Lionel Messi hem inhaalt als topscorer in de geschiedenis van de Champions League en daarom moet hij volgend seizoen in de grootste Europese competitie spelen. Ronaldo heeft 140 goals gescoord in de Champions League sinds hij er in 2003 zijn debuut maakte en Messi staat op dit moment op 125 goals. Aangezien Bayern altijd vrij ver raakt op het Kampioenenbal, is de kans groot dat hij voor Messi kan blijven. De vraag is echter of Bayern wil investeren in een speler van 37 jaar, of eerder opteert voor een jonger talent. De Duitse recordkampioenen zijn echter al publiekelijk naar buiten gekomen en hebben elke interesse ontkend om Ronaldo deze zomer vast te leggen. Maken ze toch de sprong en gaat Ronaldo naar Duitsland?

De kans dat Ronaldo naar Bayern trekt staat op 7.00.

Sporting Lissabon

Of kiest Ronaldo ervoor om de cirkel rond te maken en terug te keren naar zijn ex-club Sporting Lissabon. Een mogelijke terugkeer naar het Portugese Sporting, waar United oorspronkelijk Ronaldo tekende, zou zeker een droomtransfer zijn voor de club die 19 keer kampioen werd van Portugal. De kapitein van het Portugese nationale team heeft aangegeven ooit te willen terugkeren bij Sporting, maar op dit moment lijkt het nog te vroeg te zijn voor een terugkeer naar de Liga bwin. Keert Ronaldo nu al terug naar het oude nest?

De kans dat Ronaldo naar Sporting trekt staat op 11.00.

Toon andere wedopties

X