Wolverhampton - Leicester City (Premier League)

De transfer van Cristiano Ronaldo: vertrekt de Portugees bij Juventus?

Odds op: 13/07/2021

Datum: 02/09/2021

Nu het Europees kampioenschap voorbij is kunnen we ons gaan focussen op het nieuwe seizoen. De transfermarkt blijft dit jaar tot begin september open en de vraag is welke sterspelers nog van club veranderen deze zomer.

In onze speler special focussen we ons op 3 spelers die mogelijk naar een nieuwe club trekken tijdens deze transferperiode: Harry Kane, Cristiano Ronaldo en Lionel Messi.

Weet jij naar welke club dit drietal trekt? Zet dan in op onze transfer specials pagina van bwin.

Een terugkeer naar Man United?

Nadat Portugal al vroeg op het EK door België werd uitgeschakeld heeft Ronaldo de tijd gehad om op adem te komen en na te denken over zijn toekomst.

Hoewel het er op lijkt dat Ronaldo gewoon bij Juventus blijft, blijft CR7 natuurlijk een felbegeerde speler. Ronaldo wil nog enkele jaren op topniveau blijven spelen en de vraag is of hij wel op zijn plaats zit in de Serie A. Een team dat niet weigerachtig zou staan om Ronaldo terug te zien keren is Manchester United, waar hij tussen 2003 en 2009 ook al speelde. Keert Ronaldo terug naar zijn oude liefde?

De kans dat Ronaldo naar Man United trekt staat op 2.75.

Of een nieuwe uitdaging bij Man City of PSG?

Als Ronaldo nog eens de Champions League wil winnen, dan moet hij naar een echt topteam trekken. Dan denken we natuurlijk aan clubs zoals PSG maar ook Man City. De vraag is echter of Ronaldo het zou aandurven om voor de eeuwige rivaal van zijn ex-club te kiezen.

De kans dat Ronaldo naar Man City trekt staat op 15.00.

De kans dat Ronaldo naar PSG trekt staat op 3.50.

Een terugkeer naar Real Madrid?

Een ander ex-team waaraan hij wordt gelinkt is Real Madrid. Cristiano Ronaldo won alles wat er te winnen valt met Los Blancos en misschien hoopt hij deze prestatie over te kunnen doen.

De kans dat Ronaldo naar Real Madrid trekt staat op 6.00.

Toon andere wedopties

X