Tottenham Hotspur vs. Manchester City, Premier League, voetbalweddenschappen

Manchester City – Tottenham: beide teams zijn nog steeds ongeslagen

Odds op: 06/09/2022

De zevende speeldag van de Premier League. Manchester City neemt het thuis op tegen Tottenham.

Wedden op Manchester City – Tottenham. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Man City.

Man City speelde gelijk tegen Aston Villa

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.37.

Man City speelde op de zesde speeldag verrassend met 1-1 gelijk op het veld van Aston Villa. Aston Villa kon nog maar één keer winnen en springt zo naar de 17e plaats in het klassement. Arsenal verloor met 3-1 op het veld van Man United en The Citizens kunnen zo toch een puntje inlopen op de voorlopige leider.

Man City wil na het gelijkspel tegen een degradatiekandidaat de 3 punten thuishouden tegen een rechtstreeks concurrent. Pep Guardiola rekent alvast op Haaland die in zijn eerste zes wedstrijden meteen 10 doelpunten wist te scoren.

Kan Man City de 3 punten thuishouden? Kevin de Bruyne en co konden al 3 keer winnen zonder een doelpunt binnen te krijgen. Zet daarom in op ‘Man City wint en Tottenham scoort niet’. Deze odd staat op 2.45.

Tottenham staat samen met Man City tweede

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.50.

Ook Tottenham is nog steeds ongeslagen in de Premier League en won op de vorige speeldag met 2-1 thuis tegen promovendus Fulham. Pierre-Emile Højbjerg en Harry Kane zorgden voor de doelpunten, ex-Anderlecht speler Aleksandar Mitrovic scoorde in het slot van de wedstrijd de aansluitingstreffer.

Met vier overwinningen en twee gelijke spelen zijn de Spurs dus vrij goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Op zaterdag strijdt het team zelfs om de tweede plaats op het veld van Manchester City. Kunnen de troepen van Antonio Conte ongeslagen blijven?

Zet in op ‘X of Tottenham’ en win 3.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X